Teo Trandafir, în lacrimi în propria emisiune

teo_trandafir.jpg

teo trandafir
Teo Trandafir a lăcrimat la emisiunea din 1 iulie
Foto: captură video Teo Show

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Lacrimile au curs șiroaie pe obrajii lui Teo Trandafir în emisiunea pe care o prezintă la Kanal D, în ziua de vineri, 1 iulie. Invitații pe care i-a avut în platou au fost motivul care a determinat-o pe vedeta tv să scoată artileria de șervețele și să-și tamponeze fața.

Adda și tatăl său au venit în premieră la tv și au ales "Teo Show" ca emisiune în care să-și povestească relația specială tată-fiică și să își cânte împreună piesa. "Orașul adormit" este cântecul pe care bărbatul l-a scris pentru soțoia sa, mama cântăreței, cu care formează un cuplu fericit de 27 de ani încoace.

adda_tata1.jpg

adda tata
Adda și tatăl ei au cântat "Orașul adormit" la "Teo Show"
Foto: captură video Teo Show

 

Momentul în care invitații s-au ridicat să cânte piesa cu pricina a emoționat-o pe Teo foarte tare, iar versurile pline de sensibilitate și substanță au făcut-o să trăiască melodia la intensitate maximă, să aprecieze legătura dintre cântăreața și părintele său și, de ce nu, să se gândească la tatăl ei, medicul Ion Uță.

teo.jpg

teo trandafir
Lacrimile au curs șiroaie pe obrajii vedetei tv
Foto: captură video Teo Show

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Citește și

 • teo trandafir

  Simona Sensual, dispărută din peisajul monden de ceva timp, a apărut joi, 30 iunie, la "Teo Show". Chiar de la intrarea în platou, Simona, care și-a lăsat porecla de "Sensual" în spate, a avut ceva de comentat. Nu a fost de acord cu termenul "senzațională" spus de realizatoarea emisiunii, așa că în loc de bună ziua, a spus că nu vrea să i se spună că este senzațională.

 • maia teo

  În 9 mai, Maia, fiica lui Teo Trandafir, împlinește 12 ani. Este cea mai bună prietenă a mamei sale și o puștoaică foarte inteligentă și spirituală. Subiectul adopției nu este unul tabu în familia lor, iar micuța domnișoară este extrem de apropiată de mama sa.

 • teo tata

  Teo Trandafir și Ion Uță, tatăl ei, au avut o relație rece pentru mai mulți ani, dar aceștia s-au împăcat în urmă cu trei ani, când vedeta tv a îngropat securea războiului. Acum, moderatoarea i-a cerut sfatul expert părintelui său, în legătură cu scandalul care de ceva vreme a trezit mari semne de întrebare cu privire la siguranța din spitale.

 • teo trandafir

  Teo Trandafir este una dintre cele mai iubite personalități din lumea televiziunii. Se află în această lume de când industria audiovizuală nu era atât de dezvoltată ca în prezent și, cu mici excepții, a reușit să se mențină constant într-un contact direct cu telespectatorii. Acum, ea prezintă emisiunea "Teo Show", la Kanal D, alături de Bursucu', cel care i-a pregătit o aniversare cu totul specială, chiar în direct, în timpul spectacolului televizat.

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5