Teo şi-a tăiat rochia în direct, sub privirile îngrozite ale publicului

teo00.jpg

teo trandafir
Teo Trandafir a reacţionat brutal la comentariile co-prezentatorului Bursucu' şi şi-a mutilat rochia
Captură Kanal D
Citeste tot despre: 

De 1 aprilie, Teo Trandafir a făcut o glumă exagerată la emisiunea ei de la Kanal D. Prezentatoarea tv a pus mâna pe foarfece şi şi-a tăiat rochia în direct.

Incidentul a avut drept sursă o remarcă a co-prezentatorului Bursucu’. Acesta a avut ceva de comentat în privinţa vestimentaţiei lui Teo, iar ea nu a stat prea mult pe gânduri, a luat foarfecele şi a trecut la fapte.

„Îmi pare rău că a ieşit ceva atât de naşpa”, şi-a cerut iertare Bursucu’, văzând ce efect dezastruos au avut vorbele sale. La fel de îngrozită a fost şi creatoarea de modă Maria Simion, invitată în platou.

Teo Trandafir a prezentat următoarele momente din emisiune cu rochia făcută franjuri.

teo1.jpg

teo trandafir
"Vrei să tai şi bustul? Nu-ţi place cum e acum? Vrei să tai?!"
Captură Kanal D

teo2.jpg

teo trandafir
"Gata, Teo, mă retrag! Îmi pare rău că a ieşit ceva naşpa"
Captură Kanal D

Loading...

Citește și

  • teo trandafir

    Bianca Drăgușanu este una dintre cele mai controversate persoane publice de la noi, însă asta nu o împiedică să fie un model de urmat pentru multe doamne și domnișoare. Una dintre cele care s-a transformat pentru câteva minute în sosia Biancăi a fost chiar una dintre cele mai vechi personalități din lumea televiziunii românești, Teo Trandafir.

  • Teo Trandafir este în centrul atenţiei, după ce fosta asistentă personală a lui Adrian Sârbu, Doina Gradea, a vorbit despre perioada în care actuala prezentatoare Kanal D a fost angajată Pro TV. Teo a povestit, pe blogul personal, motivele pentru care a plecat de la Pro, dar i-a şi răspuns Doinei.

  • Teo Trandafir şi-a îngrijorat luni fanii când le-a arătat imagini şocante cu ea în care apare cu faţa tumefiată. Prezentatoatea tv şi-a asigurat publicul că în ciuda aparenţelor, se simte bine şi îşi va reveni complet în următoarele zile.

  • Teo trandafir plai cu boi

    Teo Trandafir (46 de ani) are o siluetă de invidiat. A ajuns să piardă aproximativ 40 de kilograme în greutate după operaţia de micşorare a stomacului pe care şi-a făcut-o la finele anului 2013. Mândră de noile ei forme, vedeta îşi permite acum să glumească pe seama greutăţii pe care o avea. Teo şi-a adus aminte de perioada în care făcea furori pe micul ecran la Pro Tv.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1