Tensiune maximă între concurenți, la Chefi la cuțite: “El este cel mai «șmecher». Noi toți suntem niște fraieri!”

2018_09_18_dof0426_diana_oros.jpg

Concurenții de la Chefi la Cuțite vor întâmpina multe probleme

Nervi întinși la maximum și tensiune la cote ridicate între concurenți la “Chefi la cuțite”, în penultima confruntare pe echipe înainte de semifinala celui de-al șaselea sezon.

Echipa Roșie a câștigat proba in ultima ediție difuzată la Antena 1, astfel că, Florin Dumitrescu și echipa lui nu se tem de eliminare. Însă pentru ca acest lucru să se întâmple, ei au avut multe de făcut, și în scurt timp s-au încins apele și s-a creat tensiune. 

O ediție în care cei trei chefi, Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu, și echipele lor se vor “bate” în... tocănițe. Farfuriile le-au fost jurizate, de această dată, de invitați din comunitatea rromă. 

“Am rămas în trei oameni și sunt obligat să câștig.”, spune chef Florin Dumitrescu. “Trebuie să fim foarte atenți la cine jurizează, ce mănâncă, cum mănâncă.”, e de părere  chef Sorin Bontea, a cărui echipă este formată acum din patru concurenți. “Am o dorință meschină, să piardă amândoi astăzi. Și să câștige Scărlătescu. Chiar și la mustață, dar să câștige.”, adaugă chef Cătălin Scărlătescu, aflat în superioritate numerică la bancul de lucru, cu cinci concurenți.

Pentru că a câștigat battle-ul de săptămâna trecută, chef Scărlătescu a fost cel care a beneficiat de privilegiul de a-și alege ingredientul de bază pentru tocănița sa, dintre cele trei puse la dispoziție, și de a le împărți pe celelalte două echipelor concurente.

„Nu mi-e frică pentru că am doar trei oameni și nu mi-e frică de nimic ce am putea să gătim. Sunt trei lucruri în viața asta de care-mi este frică: de întuneric, de păianjeni și insecte și de Scărlătescu, atunci când are avantaj”, spune chef Dumitrescu. “Ne așteaptă de mult timp. De la primul battle ne așteaptă.”, adaugă și chef Bontea.

Și cum ingredientele de bază pentru tema ediției, tocănița, au fost pui, vită și porc, Cătălin Scărlătescu a păstrat pentru el porcul și a oferit vita și puiului lui Florin Dumitrescu, respectiv Sorin Bontea.

“Eu am gătit cu niște rromi. Alergând prin țară după rețete, am ajuns într-o localitate, Palazul mare, unde am gătit cu o familie de rromi. Am stat efectiv cu ei în curte și am gătit la ceaun”, spune chef Scărlătescu. 

Așadar fiecare echipă – roșie, galbenă și albastră - a încercat să pregătească o tocăniță pe gustul invitaților serii, membri ai comunității rrome. Cum nu au avut posibilitatea să pregătească mâncarea afară, la ceaun, așa cum și-ar fi dorit, chef Dumitrescu a încercat să facă focul cu lemne chiar în bucătăria “Chefi la cuțite”. 

De asemenea, presiunea la bancul de lucru a fost una ridicată în penultima confruntare pe echipe dinaintea semifinalei de săptămâna viitoare. “El este cel mai “șmecher”. Noi toți suntem niște fraieri. Nu suntem decât umplutură!”, a spus unul dintre concurenți despre colegul său, în toiul probei pe echipe. La bancul de lucru al cărei echipe a izbucnit conflictul care s-a va menținut pe tot parcursul probei.

 

Loading...

Citește și