«Temptation Island – Insula iubirii»: Ele sunt ispitele masculine FOTO

petru_paun.jpg

«Temptation Island – Insula iubirii»
Petru Păun, ispita de la «Temptation Island – Insula iubirii»
Foto Antena 1

Duminică, 26 aprilie are premiera show-ul «Temptation Island – Insula iubirii» de la Antena 1, iar Click! vă prezintă ispitele masculine care vor încerca să sucească minţile celor patru concurente.

Pentru rolurile de ispite din emisiunea de la Antena 1 s-au prezentat 200 de candidaţi sexoşi şi frumoşi, însă au fost aleşi doar şase dintre aceştia. Şase care vor avea misiunea de a le zăpăci pe cele patru concurente din emisiune. Izolate de parteneri, departe de obiceiurile lor cotidiene și înconjurate de ispite, tinerele vor fi față-n față cu provocări picante. Iată cine sunt cei șase maeștri ai seducției de la «Temptation Island – Insula iubirii»:

«Temptation Island – Insula iubirii»: Daniel Jitariu 

daniel_jitariu.jpg

«Temptation Island – Insula iubirii»
Daniel Jitariu este una din ispitele «Temptation Island – Insula iubirii»
Foto Antena 1

Daniel (33 de ani) a venit la „Temptation Island – Insula iubirii” pentru că vrea o mică aventură. Speră, de ce nu, să găsească pe insulă persoana potrivită pentru acest lucru. Daniel scrie poezii din clasa a VI-a, are o imaginație bogată și vrea să scrie o carte. Îi plac plimbările cu motocicleta, face aikido, merge la sală și compune melodii la pian. Are chiar un album de muzică produs, disponibil pe iTunes.

«Temptation Island – Insula iubirii»: Tomi Giurgia

tomi_giurgia.jpg

«Temptation Island – Insula iubirii»
Tomi Giurgia speră să-şi găsească o iubită la «Temptation Island – Insula iubirii»
Foto Antena 1

Lui Tomi (24 de ani) îi plac lucrurile extreme și nu refuză să trăiască niciun fel de senzație. E pasionat de vânătoare, de viteză și de motoare, îi plac animalele, hainele și e pasionat de modă. Speră să își găsească o iubită la «Temptation Island – Insula iubirii». Tânărul e un cuceritor prin definiție. 

«Temptation Island – Insula iubirii»: Mihai Lupșanu

mihai_lupsanu.jpg

«Temptation Island – Insula iubirii»
Mihai Luşanu a jucat fotbal de performanţă
Foto Antena 1

Mihai (26 de ani) se consideră o persoană haioasă, care iese în evidență grație energiei sale. Este foarte deschis către experiențele noi și de aceea a venit la «Temptation Island – Insula iubirii». Pasionat de sport și călătorii, crede că marele lui avantaj e acela că știe să se facă plăcut. Tânărul a jucat fotbal de performanță şi merge foarte des la sală.

«Temptation Island – Insula iubirii»: Matei Negrescu

matei_negrescu.jpg

«Temptation Island – Insula iubirii»
Matei Negrescu, una dintre ispitele de la «Temptation Island – Insula iubirii»
Foto Antena 1

Matei (27 de ani) e pasional, pune mult suflet în tot ceea ce face și la fel se comportă și atunci când e într-o relație. E foarte ambițios și spune că atunci când își propune ceva nu se lasă până nu-l obține. E dependent de fitness și atras de frumos. La «Temptation Island – Insula iubirii» a venit să se distreze, să se bucure de vară și să-și găsească o iubită, apreciind la femei în primul rând inteligența emoțională. A apărut în mai multe videoclipuri, în reclame şi pictoriale şi ar fi trebuit să joace într-o telenovelă cu Adela Popescu, iubita prezentatorului Radu Vâlcan.

«Temptation Island – Insula iubirii»: Petru Păun

petru_paun.jpg

«Temptation Island – Insula iubirii»
Petru Păun, ispita de la «Temptation Island – Insula iubirii»
Foto Antena 1

Petru (37 de ani) se descrie ca fiind o persoană complexă şi a venit la «Temptation Island – Insula iubirii» pentru că îi place să experimenteze lucruri noi. Îi plac femeile senzuale, elegante, puternice, şi cu bun gust. 

«Temptation Island – Insula iubirii»: Raul Popa

raul_popa1.jpg

«Temptation Island – Insula iubirii»
Raul Popa, una dintre ispitele de la «Temptation Island – Insula iubirii»
Foto Antena 1

Raul (35 de ani) provine dintr-o familie de sportivi, a călătorit mult și nu suportă să fie condiționat de alții. E calm, iubeşte oamenii, copiii şi natura. Chiar dacă este o fire sociabilă, preferă uneori să stea o perioadă mai lungă de timp singur. Mărturisește că e o fire ambițioasă, căreia îi place să citească foarte mult și să se dezvolte intelectual. A ales să facă parte din reality-show-ul «Temptation Island – Insula iubirii» ca să se simtă bine și să se bucure de ceva nou și inedit.

Loading...
 
 

Citește și