Temișan și Monica Davidescu și-au sărbătorit finuța, pe fetița Andreei Bălan!

temisan-davidescu-balan-fetita-hp.jpg

Fetița Andreei Bălan a fost sărbătorită de nași
Fetița cea mică a Andreei Bălan, Clara, a împlinit, pe data de 4 martie, 2 ani
Foto: arhiva personală

Fetița cea mică a Andreei Bălan, Clara, a împlinit, pe data de 4 martie, 2 ani. Pentru că situația actuală pe care o traversăm din cauza pandemiei nu permite organizarea unei petreceri cu mulți invitați, vedeta a sărbătorit-o pe mezina în familie, alături de câțiva prieteni apropiați, dar și de nașii Clarei, Aurelian Temișan, Dora și Monica Davidescu, cu care artista are o relație apropiată.

“4 martie, ziua finuței și iubitei Clara. Ce trupă frumoasă a fost și câtă energie... minunată. Iar eu... nu aveam cum să mă simt altfel, decât... MAG-NI-FIC!! Și asta nu pentru că eram singurul bărbat de acolo”, a ținut să noteze Aurelian Temișan pe pagină sa de Facebook.

fetita-andreea-balan.jpg

Clara
Clara a împlinit doi anișori
Foto: arhiva personală

 

La rândul său, Andreea Bălan s-a bucurat de ziua micuței Clara. Artista s-a declarat fericită de faptul că oamenii pe care îi iubește i-au fost alături cu ocazia acestei aniversări.

“Au fost alături de noi oamenii pe care îi iubim și binențeles nașii noștri dragi care au botezat-o, Aurelian Temișan& Monica Davidescu, mereu implicați și devotați. Ne-am simțit minunat, sunt foarte fericită și mulțumesc tuturor pentru mesajele frumoase!

Mă bucur mult că vă place “Amintiri” și că v-a emoționat videoclipul”, a spus și Andreea Bălan.

andreea-balan-fetita-petrecere.jpg

Clara a fost sărbătorită pe 4 martie
Foto: arhiva personală

 

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1