Televiziunile au scos artileria grea la prima întâlnire a mass-media din acest an, la Castelul din Inima Capitalei

15-poza-mareimg_0152.jpg

Amalia Enache şi Laura Tatoli
Foto: © Silviu Covaci

Aglomeratie mare marti seara, la Le Château, acolo unde a avut loc prima reuniune din acest an a vedetelor din media romaneasca. Evenimentul a adus laolalta toate televiziunile din Romania, veniti acolo cu mic, cu mare, fie in calitate de invitati, fie in timpul programului de lucru, pentru a lua interviuri colegilor.

In formula aproape completa, echipa de la “Neata cu Razvan si Dani” a fost, de departe, cea mai vesela si mai galagioasa prezenta din Le Château - Castelul din Inima Capitalei. Au facut poze, selfie-uri, s-au filmat unul pe altul si s-au bucurat de premiul primit de parca ar fi fost primul din cariera lor, desi sunt printre cei mai experimentati oameni de televiziune de la noi. Prezenta Antenelor a fost completata si de Andreea Balan, care a venit imbracata intr-o rochie de un alb impecabil, care aducea foarte puternic cu o rochie de mireasa, desi vedeta neaga permanent ca anul 2016 va fi cel in care isi va pune pirostriile pe cap.

15-razvan-dani-img_0064.jpg

Dani şi Răzvan
Foto: © Silviu Covaci

Kanal D si-a trimis reprezentantele sexy. Nici Kanal D nu s-a lasat mai prejos si a bifat o noua aparitie spectaculoasa prin Ilinica Vandici si Andreea Mantea. Co-prezentatoarea WOWbiz a venit intr-o superba rochie rosie, cu un decolteu foarte adanc astfel incat toti barbatii prezenti la Le Château au fost fermecati de farmecele Andreei. Ilinica Vandici a venit singura, insa a avut parte de multe propuneri de selfie-uri, venite in special din partea barbatilor. Cu zambetul pe buze, Ilinica nu a refuzat pe nimeni si a stat cuminte la poze.

15-esca-img_0085.jpg

Nicolai Tand, Andreea Esca şi Alexandre Eram
Foto: © Silviu Covaci

Pro TV castiga iarasi premii importante. Pro TV a fost reprezentat, printre altii, de Andreea Esca, Pavel Bartos, Corina Caragea si Amalia Enache. Cea din urma a fost o prezenta extrem de apreciata, radiind de fericire, semn ca sarcina ii prieste de minune. Andreea Esca s-a bucurat, alaturi de sotul ei, Alexandre Eram, de prestatia live a celor de la The Colours, amandoi aplaudandu-i la scena deschisa. Mai tarziu, Andreea a urcat si ea pe scena, pentru a primi premiul  pentru cei 20 de ani petrecuti la pupitrul Stirilor Pro Tv.

15-andreea-img_0141.jpg

Ilinca Vandici şi Andreea Bălan
Foto: © Silviu Covaci

Desi castelul - gazda a evenimentului - este amplasat chiar in inima capitalei, Corina Caragea a sosit cu intarziere la Le Château, insa a lasat audienta muta, afisandu-se intr-o rochie extrem de spectaculoasa, accesorizata perfect cu o pereche de cizme negre peste genunchi.

Loading...