Televiziunile au scos artileria grea la prima întâlnire a mass-media din acest an, la Castelul din Inima Capitalei

15-poza-mareimg_0152.jpg

Amalia Enache şi Laura Tatoli
Foto: © Silviu Covaci

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Aglomeratie mare marti seara, la Le Château, acolo unde a avut loc prima reuniune din acest an a vedetelor din media romaneasca. Evenimentul a adus laolalta toate televiziunile din Romania, veniti acolo cu mic, cu mare, fie in calitate de invitati, fie in timpul programului de lucru, pentru a lua interviuri colegilor.

In formula aproape completa, echipa de la “Neata cu Razvan si Dani” a fost, de departe, cea mai vesela si mai galagioasa prezenta din Le Château - Castelul din Inima Capitalei. Au facut poze, selfie-uri, s-au filmat unul pe altul si s-au bucurat de premiul primit de parca ar fi fost primul din cariera lor, desi sunt printre cei mai experimentati oameni de televiziune de la noi. Prezenta Antenelor a fost completata si de Andreea Balan, care a venit imbracata intr-o rochie de un alb impecabil, care aducea foarte puternic cu o rochie de mireasa, desi vedeta neaga permanent ca anul 2016 va fi cel in care isi va pune pirostriile pe cap.

15-razvan-dani-img_0064.jpg

Dani şi Răzvan
Foto: © Silviu Covaci

Kanal D si-a trimis reprezentantele sexy. Nici Kanal D nu s-a lasat mai prejos si a bifat o noua aparitie spectaculoasa prin Ilinica Vandici si Andreea Mantea. Co-prezentatoarea WOWbiz a venit intr-o superba rochie rosie, cu un decolteu foarte adanc astfel incat toti barbatii prezenti la Le Château au fost fermecati de farmecele Andreei. Ilinica Vandici a venit singura, insa a avut parte de multe propuneri de selfie-uri, venite in special din partea barbatilor. Cu zambetul pe buze, Ilinica nu a refuzat pe nimeni si a stat cuminte la poze.

15-esca-img_0085.jpg

Nicolai Tand, Andreea Esca şi Alexandre Eram
Foto: © Silviu Covaci

Pro TV castiga iarasi premii importante. Pro TV a fost reprezentat, printre altii, de Andreea Esca, Pavel Bartos, Corina Caragea si Amalia Enache. Cea din urma a fost o prezenta extrem de apreciata, radiind de fericire, semn ca sarcina ii prieste de minune. Andreea Esca s-a bucurat, alaturi de sotul ei, Alexandre Eram, de prestatia live a celor de la The Colours, amandoi aplaudandu-i la scena deschisa. Mai tarziu, Andreea a urcat si ea pe scena, pentru a primi premiul  pentru cei 20 de ani petrecuti la pupitrul Stirilor Pro Tv.

15-andreea-img_0141.jpg

Ilinca Vandici şi Andreea Bălan
Foto: © Silviu Covaci

Desi castelul - gazda a evenimentului - este amplasat chiar in inima capitalei, Corina Caragea a sosit cu intarziere la Le Château, insa a lasat audienta muta, afisandu-se intr-o rochie extrem de spectaculoasa, accesorizata perfect cu o pereche de cizme negre peste genunchi.

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

Click desktop articole 300x250 p5