Telenovelă în showbiz! Două vedete sexy au împărţit acelaşi bărbat!

cristina_niculaie.jpg

Cristina Niculae, Marius Niculae, fiica Nico, Alexandra Matei, idila, casatorie, Alexandru Iacobescu
La 33 de ani, Cristina Niculae arată senzaţional în costum de baie
foto: CLICK!

Fosta nevastă a lui Marius Niculae a fost cerută de nevastă de Alex Iacobescu, directorul postului România TV şi ex-preşedinte al clubului de baschet CSU Asesoft Ploiești. Acesta a mai avut o iubită celebră, pe nimeni alta decât Alexandra Matei, sexoasa fiică a solistei Nico

Nu găseşti pe toate drumurile o partidă bună, aşa că bărbaţii arătoşi, cu bani şi cu carieră sunt "vânaţi" pe capete de doamnele şi domnişoarele din showbiz. Deunăzi, în presă a apărut informaţia că fosta soţie a lui Marius Niculae, Cristina, a fost cerută de nevastă de Alex Iacobescu (36 de ani), boss-ul de la România TV. Cei doi sunt împreună de opt luni, iar zilele acestea se află într-o vacanţă în Mykonos (Grecia). Dacă Cristina şi fotbalistul Marius Niculae şi-au încheiat oficial mariajul de 14 ani în 2014, când au divorţat, Alex a ieşit şi el anul trecut dintr-o relaţie, despre care Click! a scris pe larg. Şeful de la România TV s-a iubit discret cu sexoasa Alexandra Matei (25 de ani), fiica solistei Nico. Idila dintre Alexandra şi Alexandru Iacobescu a început în 2014 şi a fost dezvăluită mai întâi de jurnaliştii ploieşteni de la max-media.ro. Nici unul dintre protagonişti nu a oferit declaraţii şi amănunte, lăsând pozele să vorbească de la sine.

12-13-vedete-6l-fiica-nico-iubit-nou-alexandra-matei-alexandru-iacobescu-2.jpg

Cristina Niculae, Marius Niculae, fiica Nico, Alexandra Matei, idila, casatorie, Alexandru Iacobescu
Andruţa şi Alexandru au fost împreună în perioada 2014-2015
foto: arhivă personală

În vara lui 2014, îndrăgostiţii au petrecut o vacanţă pe Litoralul nostru, apoi în Turcia şi în Italia, alături de un grup de prieteni. Contactate de Click!, nici Alexandra, şi nici mama ei, Nico, nu au dorit să ne ofere detalii despre povestea de amor, însă Alexandru Iacobescu ne-a confirmat la vremea aceea relaţia cu frumoasa brunetă, tot ploieşteancă, exact ca şi el. „Se înţeleg foarte bine şi se potrivesc. Lui Alexandru nu-i place să vorbească despre viaţa lui intimă, nu se consideră deloc o persoană mondenă, chiar dacă lucrează în domeniul televiziunii”, ne-a declarat anul trecut o apropiată de-a Alexandrei. Idila s-a destrămat însă anul trecut şi iată că acum Alexandru e pregătit să-şi facă un viitor alături de Cristina Niculae.

alexandra-matei-alexandru-iacobescu-1.jpg

Cristina Niculae, Marius Niculae, fiica Nico, Alexandra Matei, idila, casatorie, Alexandru Iacobescu
Fiica lui Nico şi Alexandru Iacobescu, pe vremea când erau fericiţi, în vacanţe
foto: arhivă personală

Vacanţe de dragul fiicei de 5 ani

La începutul lunii iulie, Marius Niculae, poreclit ”Săgeată”, a petrecut câteva zile la Mamaia, alături de cea care i-a fost soţie mai bine de 14 ani, Cristina, împreună cu care are o fiică de 5 ani. De dragul micuţei, Marius şi Cristina s-au comportat ca o adevărată familie. Click! v-a prezentat pe larg detalii despre situaţia din familia Niculae. Cristina şi Marius au avut o căsnicie care a durat 14 ani, în ciuda faptului că tatăl lui Marius n-a fost niciodată de acord cu dragostea fiului său pentru Cristina. În 2011 au devenit părinţii unei fetiţe, Raisa Maria. Din primăvara lui 2014  lucrurile s-au agitat în viaţa lor. Fotbalistul a divorţat în decembrie 2014 de soţia infidelă, după ce mai bine de trei luni a pus detectivii pe urmele ei şi a strâns probe pentru a evidenţia faptul că femeia are un amant. După separarea consfinţită în faţa notarului, cei doi şi-au împărţit şi bunurile, averea lor fiind estimată undeva la peste 3 milioane de euro. Cristina a rămas cu câteva proprietăţi, iar Marius cu fiica lor. După divorţ, s-au împăcat de Crăciun, însă în ianuarie s-au separat iar.

2-bd-1.jpg

Cristina Niculae, Marius Niculae, fiica Nico, Alexandra Matei, idila, casatorie, Alexandru Iacobescu
Luna aceasta, Marius şi Cristina Niculae au fost pe litoralul românesc cu fiica lor
foto: CLICK!

nicoleta_matei_alexandra_matei.jpg

Cristina Niculae, Marius Niculae, fiica Nico, Alexandra Matei, idila, casatorie, Alexandru Iacobescu
Anul acesta, Nico şi fiica ei vor fi rivale la TV. Nico e la "Te cunosc de undeva", iar Andruţa, concurentă la "Supravieţuitorul" (PRO TV)
Loading...