«Te interesează o relație cu fiul meu?» Maria Constantin, asaltată de mamele de băieţi!

marian-constantin_1.jpg

Maria Constantin solista costum popular
Maria Constantin este aaltată de peţitori
foto: arhivă personală

Au trecut șase luni de la divorțul răsunător dintre Maria Constantin (31 de ani) și Marcel Toader (55 de ani), iar în vieţile celor doi lucrurile au intrat pe un făgaş normal. Artista s-a concentrat pe carieră, însă pare o partidă bună pentru multe mame de băieţi, care iată că s-au transformat în peţitoare.

mai nou, a declarat că e îndrăgostită! Dar asta nu-i opreşte pe admiratori să-şi încerce norocul la inima ei, aşa că au apelat la o metodă inedită: îşi bagă mamele la înaintare, căci ei nu au curaj să o abodeze direct. Iată ce mesaj a primit Maria pe Facebook:  “Mariuță dragă, te interesează o relație cu băiatul meu? Este, cred, ceea ce îți va oferi liniște, descoperă tu. Scuză-mi îndrăzneala. Pup pe suflet!”. În mesajul respectiv, doamna îi oferă Mariei şi detalii despre profilul de Facebook al băiatului ei, pentru ca solista să intre şi să-l vadă în persoană.

marian-constantin_2.jpg

Maria Constantin mesaj
Acesta este doar unul dintre mesajele pe care le-a primit Maria

Gurile rele spun că, după divorţ, blondina s-ar fi iubit cu designerul Florin Burescu, însă lucrurile între cei doi n-ar fi mers cum trebuie, așa că au rămas prieteni și colaborează în continuare doar pe partea profesională.

 

 

Loading...

Citește și

  • Surpriză! Marți, 19 decembrie, la Judecătoria sectorului 5 și-a făcut apariția Marcel Toader. Nimeni nu s-ar fi așteptat să-l vadă, având în vedere că nici la notariat și nici la primul termen în procesul de divorț bărbatul nu s-a prezentat. De data aceasta, afaceristul a anunțat că renunță la acuzațiile de adulter adresate Mariei Constantin.

  • În această dimineață a avut loc primul termen din procesul de divorț dintre Maria Constantin (31 de ani) și Marcel Toader (54 de ani). Au fost împreună patru ani, dintre care doi ani căsătoriţi, dar acum au decis să dea uitării toate momentele frumoase şi să mute scandalul despărțirii la tribunal.