Te costă 70 de lei să arăţi ca Valentina Pelinel

valentina_pelinel.jpg

valentina pelinel
Valentina Pelinel va susţine o conferinţă despre frumuseţe, diete şi sport pe 25 iunie
Foto: Arhiva personală

Valentina Pelinel este cunoscută drept una dintre cele mai frumoase femei din România. Blonda a reuşit să îşi facă un nume în industria internaţională a modei, graţie siluetei de invidiat şi a unui program de muncă riguros.

Valentina Pelinel a decis să împărtăşească secretele frumuseţii ei cu toată lumea şi va susţine o conferinţă în cadrul căreia va oferi sfaturi despre frumuseţe, dietă, sport şi stil de viaţă sănătos. Evenimentul exclusivit, "Secretele Frumuseţii cu Valentina Pelinel", va avea loc pe 25 iunie, de la ora 18.00. Temele abordate vor fi vaste, cum ar fi: trucuri pentru un corp perfect, reţeta unei vieţi echilibrate şi sport de plăcere. 

"Ani de-a rândul am fost în lumina reflectoarelor şi am primit sfaturi de la specialişti renumiţi din domeniu, aşa că, acum a venit rândul meu să transmit mai departe aceste daruri de nepreţuit. Ca urmare a sutelor de mesaje pe care le primesc zilnic de la oameni care aspiră la stilul meu de viaţă sau care îşi doresc pur şi simplu să mă cunoască, m-am gândit că a venit timpul să le împărtăşesc din trucurile mele. Îmi place să spun că nu există secrete în momentul în care se aduc în discuţie subiecte cum ar fi: frumuseţea, sportul şi sănătatea, însă, chiar dacă nu avem toate răspunsurile din lume, este bine să oferim o parte din cunoştinţele acumulate. Îmi doresc să interacţionăm faţă în faţă cu specialişti care ne vor ajuta să ne facem viaţa mai frumoasă. Mi-am conturat planul alături de prieteni şi parteneri dragi mie: Marionnaud, TopLine, Iconic Health by Camelia Şucu, La Roche Posay, dar şi Dr. Oana Spanu, medic dermatolog, specialişti ce vor interacţiona cu publicul pe tot parcursul conferinţei", a spus Valentina despre eveniment. 

Cei care îşi doresc să se înscrie la conferinţa "Secretele Frumuseţii cu Valentina Pelinel" pot trimite un mail pe adresa conferintavalentina@replicavedetelor.ro

Evenimentul va avea loc pe 25 iunie, de la ora 18.00, la una dintre locaţiile Iconic Health. Locul exact, numele şi adresa restaurantului, vor fi dezvăluite doar persoanelor care se înscriu la conferinţă.  

Taxele de participare la conferinţă sunt 70 lei ( include Kitul de Frumusete al Valentinei in valoare de 150 de ron) la Categoria I şi 40 lei la Categoria II. Cum locaţiile unde se găsesc produsele Iconic Health au o capacitate de în jur de 100 de persoane, Valentina ar putea aduna cam 5.500 de lei din vânzările de bilete.
 

 

Loading...
 
 

Citește și

  • Printre iubitoarele de saloane cosmetice şi mai ales printre vedete a apărut o nouă modă în ale înfrumuseţării: terapia cu propriul sânge. Valentina Pelinel s-a grăbit şi ea să o încerce, pentru regenerarea părului.