Te costă 12.000 de euro ca să-ţi cânte Smiley la chef!

smiley22-23-vedete-smiley.jpg

Smiley i-a ajuns la preţ pe cei mai scumpi solişti de la noi, Horia Brenciu şi Loredana Groza
Citeste tot despre: 

S-a născut cu stea în frunte! La 32 de ani, Smiley, pe numele lui adevărat Andrei Tiberiu Maria, a devenit nelipsit din topuri şi de pe micul ecran.

Jurat la “Vocea României” şi coprezentator la “Românii au talent”, ambele de la PRO TV, solistul a avut spor şi în cariera muzicală, unde a lansat hit după hit. “Acasă”, “Oarecare” şi recentul “Pierdut buletin” i-au ridicat lui Smiley şi tariful, nu doar popularitatea. Astfel, în ultimii doi ani, el şi-a dublat tariful.

Potrivit impresarului său, Lucian Mitrea, Smiley are în 2016 un onorariu de 12.000 de euro pentru petreceri private. 10.000 de euro cere pentru un concert la mall, 7.500 de euro pentru un spectacol în aer liber şi 5.500 de euro pentru un show într-un club.

În plus, pentru deplasările în provincie, artistul solicită pentru echipa lui, formată din 16 persoane, 8 camere duble la un hotel de minimum patru stele şi o diurnă de 60 de lei.

 

Loading...

Citește și

 • smiley vocea romaniei

  Chiar dacă se află în vacanţă, alături de familie, Tiberiu Andrei Maria, sau Smiley, aşa cum este cunoscut în industria muzicală, se gândeşte deja la proiectele de anul acesta. Click! îţi spune ce va face Smiley în 2016.

 • vocea romaniei 2015 smiley plecare

  Nu iese fum fără foc! Smiley confirmă zvonurile potrivit cărora a vrut să plece de la Pro Tv şi să lase liber scaunul de jurat la "Vocea României". În primăvara anului trecut, artistul a primit o ofertă din partea concurenţei, însă, după ce a cântărit mai bine lucrurile a decis să rămână la staţia din Pache Protopopescu.

 • vocea, finala, smiley, piesa

  Emoţii, lacrimi, surprize, suspans, repetiţii până târziu în noapte, simpatii, antipatii. Acestea au fost ingredientele celui de-al cincilea sezon de la “Vocea României”, care s-a încheiat vineri seară, la PRO TV. Antrenorul Smiley a avut doi concurenţi în finală, pe simpaticii Tobi Ibitoye şi Michel Kotcha, cărora le-a asigurat deja un viitor strălucit.

 • sore mihalache

  Prezentatoarea show-ului “Vorbeşte lumea” (Pro TV) se declară o fată fericită.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1