Propriul soț a dat-o de gol! Când va reveni Gabriela Cristea la Kanal D

untitled.png

Foto
Tavi Clonda a dezvăluit când se va întoarce Gabriela la Kanal D
Foto:Arhivă personală

Tavi Clonda, soțul Gabrielei Cristea a fost invitat în emisiunea "Răi da'Buni", în cadrul căreia a dezvăluit care sunt planurile sale în sfera profesională, cum se simte în rolul de tătic, dar și care este data în care partenera sa de viață va reveni pe micul ecran, spre bucuria admiratorilor săi.

Gabriela Cristea a devenit mamă pe 23 septembrie, după mai multe încercări nereușite de inseminare in vitro. În ultima perioadă sunt vehiculate date în care Gabriela va apărea din nnou pe micul ecran în calitate de prezentatoare, iar Tavi a ținut să lămurească zvonurile. El a afirmat că proaspăta mămică nu va reveni atât de repede pe cât se vehiculează și a subliniat că nu exclude posibilitatea ca ei să apară din nou amândoi în fața publicului, îna ceeași emisiune televizată. "Normal că se întoarce, este pregătită, suntem ok, acum mai este în concendiu până la sfârşitul lunii. Nu prea am vorbit cu ea despre asta pentru că eu sunt cu proiectele mele. Nu avea cum să se întoarcă de la începutul anului, aşa cum se aştepta lumea. Noi am făcut o echipă bună în televiziune, dar acum încă nu ştim, vedem cum va fi", a spus Tavi Clonda.

FotoZoom
Tavi și Gabriela, din nou împreună pe platoul de filmare?
Foto:Captură video Kanal D

Cariera lui Tavi Clonda ia amploare, ținând cont de faptul că acesta a anunțat recent că va participa la selecția națională Eurovision. Pe 7 ianuarie, Tavi le-a dat fanilor săi o veste minunată, anunțându-i că va participa la preselecția națională pentru concursul Eurovision. "Dragilor, sunt bucuros să vă anunţ că anul acesta vom participa la Selecţia Eurovision cu piesa “King”pe care o puteţi vota dacă vă place în linkul de mai jos! Vă mulţumim! #luftrecords #king #taviclonda #eurovision2018", a scris Tavi Clonda pe pagina sa personală de Facebook. Mai mult decât atât, el le-a spus acestora unde și cum pot vota piesa, semn că are nevoie de cât mai multă susținere din partea lor. Prietenii virtuali l-au felicitat pentru reușită și i-au urat succes etapa viitoare, asigurându-l că îi vor acorda voturile lor.

loading...
Loading...

Citește și

  • foto

    Gabriela Cristea și Tavi Clonda formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din rândul vedetelor autohtone. Cei doi se declară cei mai fericiți părinți de când a venit pe lume micuța Margot Victoria în ziua de 23 septembrie, după numeroase încercări nereușite și inseminări artificiale făcute de Gabriela. Se pare că lucrurile merg din ce în ce mai bine pentru ei. Familia lor este completă, iar reușitele profesionale nu întârzie să apară.

  • Solistul Tavi Clonda (37 ani ), soțul Gabrielei Cristea, (Kanal D), a ratat ocazia de a participa la selecția națională a concursului Eurovision 2017.

  • Gabriela Cristea, Bianca Dragusanu, Kanal D, Te vreau langa mine, concediu maternitate, demisie

    Pe 23 septembrie 2017, Gabriela Cristea a devenit mămica unei fetițe minunate, pe care o va boteza Bella Victoria Margot. Cu o săptămână înainte să nască, mai precis pe 18 septembrie, i-a predat ştafeta Biancăi Drăguşanu, care a înlocuit-o la cârma emisiunii ”Te vreau lângă mine”, de la Kanal D. Luni, 8 ianuarie, telespectatorii s-ar fi aşteptat să o vadă pe Gabriela pe post, iar de aici au apărut zvonurile că şi-ar fi încheiat socotelile cu locul de muncă. Nimic mai fals. Vedeta a lămurit, în exclusivitate pentru Click!, toată situaţia.

  • Gabriela Cristea, Tavi Clonda, Bella Victoria Margot, familie, Kanal D, Te vreau langa mine, interviu, botez

    Printre gângureli de bebeluș, Gabriela Cristea și Tavi Clonda au acordat, pentru click.ro, primul lor interviu în calitate de proaspeți părinți. Nu au cearcăne, din contră, strălucesc de veselie, semn că fetița lor, Victoria Bella Margot, este cel mai cuminte bebeluș din lume.