Tavi Clonda, dezvăluiri «picante» din relația lui cu Gabriela Cristea. Care este secretul mariajului lor fericit

gabriela-cristea-tavi-clonda.jpg

Care este secretul unei relații perfecte? Tavi Clonda explică ce reguli folosesc el și Gabriela Cristea în mariajul lor
Foto Instagram

Gabriela Cristea și Tavi Clonda au o relație frumoasă, care a pus bazele întemeierii unei familii la fel de frumoase: cei doi au împreună două micuțe pe care le adoră și cu care se mândresc ori de câte ori pot. Dar oare care să fie secretul unui mariaj fericit și de lungă durată? Tavi Clonda a explicat ce metode funcționează pentru el și partenera lui de viață. Iată declarațiile!

Îndrăgita prezentatoare TV Gabriela Cristea și partenerul ei de viață sunt adesea dați drept exemplu atunci când vine vorba de căsnicii fericite. Cei doi par că se înțeleg de minune mai tot timpul și că se sorb din priviri la fiecare eveniment moment la care participă împreună. Soții au profitat de această conexiune specială pe care o au și și-au întemeiat o familie superbă, având împreună două fetițe adorabile, Victoria și micuța Iris, noua membră a familiei, care a venit pe lume în urmă cu doar câteva zile. 

Tavi Clonda, despre secretele căsniciei lui fericite cu Gabiela Cristea 

Soții au fost și colegi de platou pe vremea când Gabriela Cristea modera emisiunea „Te vreau lângă mine”, unde Tavi Clonda era muzicianul show-ului și, cine a zis că nu e bine să îmbini afacerile cu iubirea că s-ar putea crea discuții nu i-a cunoscut încă pe cei doi, a căror relație nu a fost afectată nicicum de faptul că au lucrat o perioadă bună de vreme în același loc, petrecând astfel extrem de mult timp împreună. 

gabriela-cristea-tavi-clonda-familie.jpg

Gabriela Cristea și Tavi Clonda au o familie frumoasă
Foto Instagram

Pentru romanticii incurabili, care își doresc o relație cel puțin la fel de armonioasă ca cea a Gabrielei Cristea cu Tavi Clonda, muzicianul a explicat care este secretul mariajului lor fericit și de lungă durată. Acesta a dezvăluit că există câteva reguli în acest sens care trebuie să fie urmate cu sfințenie, și care în cazul lui și al partenerei lui de viață funcționează de minune. Tavi Clonda a recunoscut că viaţa intimă are un rol esenţial în bunul mers al relaţiei, mai ales după ce soții decid să facă copii, acest lucru neînsemând că viața lor ca și cuplu s-a terminat din acel moment. 

„Secretele fericirii în cuplu sunt, după părerea mea, trei la număr. Cel puţin aşa este la mine şi la Gabi. În primul rând comunicarea trebuie să fie bună, viaţa sexuală să fie activă şi după ce apar copiii şi, în al treilea rând, niciodată să nu te culci certat cu partenerul de viaţă. Ar mai fi şi altele, dar în opinia mea astea sunt cele mai importante”, a declarat Tavi Clonda, potrivit Wowbiz.ro.

De asemenea, cei doi parteneri își împart sarcinile în privința creșterii micuțelor lor, Tavi Conda petrecând mereu timp cu cele mici, jucându-se cu ele în curte sau plimbându-le în parc, atunci când mămica Gabriela își dorește să mai ia o pauză. 

Loading...

Citește și