Tavi Clonda, declaraţii noi despre micuța lui: «Îi place televizorul fetiţei»

untitled_1.png

Gabriela Cristea şi Tavi Clonda

Tavi Clonda, soţul Gabrielei Cristea a făcut câteva dezvăluiri cu privire la fiica lor, dar şi despre cariera sa muzicală, cântăreţul a fost contactat de un radio din Germania pentru o colaborare.

Revenirea Gabrielei Cristea este din ce în ce mai aşteptată de publicul emisiunii, dar acest lucru pare să nu se întâmple prea curând. Potrivit unor surse apropiate ale Biancăi Drăguşanu, prezentatoarea actuală a emisiunii, au declarat că directorii postului Kanal D, ar prefera-o pe Bianca mai mult, şi că, moderarea emisiunii ar putea rămâne pe mâinile sale.

Tavi Clonda a mărturisit că fiica lor doarme în cameră cu ei şi că, nu s-au hotărat dacă fetiţa lor va avea curând una personală.

"Am o prinţesică şi o regină acasă. (...) Îi place televizorul fetiţei. Începem să ne pregătim pentru botez. O să fie după Paşte, să treacă postul, să fie puţin mai cald, să fie un început de primăvară. (...) La început eram mai panicaţi. Cu timpul... A crescut şi ea. Gabi stă mai mult cu Victoria şi e normal să ştie mai multe lucruri. Nu exagerăm cu panica, dar avem o grijă, să respire noaptea, să nu fie înfundată pe nas. Doarme cu noi în cameră şi ne gândim dacă o să facem şi camera ei. Noi încercăm să fim o echipă. Nu e plângăcioasă, e cuminţică. Mai urlă şi ea uneori. E un fel de cântat. Mami spune că o să fie o artistă. (...) Da, folosim suzeta. Nu am fost de acord, dar a trebuit.

Suntem bucuroşi că am fost contactaţi de un post de radio din Germania. Le-a plăcut piesa şi le-am trimis-o. Este ascultată şi în străinătate. Are un mesaj foarte optimist şi plin de lucruri pozitive", a spus Tavi Clonda la Antena Stars. 

loading...
Loading...

Citește și

  • Bianca Dragusanu, Paula Craciunescu, Gabriela Cristea, Te vreau langa mine, Kanal D, scandal, razboi

    Războiul mocnit dintre Bianca Drăguşanu şi Gabriela Cristea, pe postul de prezentatoare la emisiunea “Te vreau lângă mine”, iese din birourile de la Kanal D şi se mută şi în familiile protagonistelor. Paula Crăciunescu, mama adoptivă a Gabrielei, îşi susţine fiica până în pânzele albe şi spune că Bianca nu are ce căuta la cârma show-ului, pentru că “stă la emisiune ca pe podium”.

  • gabriela cristea te vreau langa mine

    Tensiuni pe holurile Kanal d, de când Gabriela Cristea tot anunţă că îşi pregăteşte revenirea în platoul “Te vreau lângă mine!, unde se pare că nu ar mai fi la fel de dorită. Prezentatoarea, aflată în concediu de maternitate de câteva luni, vrea să revină pe scaunul de titulară, dar locul ei este ocupat în prezent de Bianca Drăguşanu. Gazda show-ului matrimonial le-a intrat pe sub piele şefilor şi a făcut audienţe bune încă de la începutul anului, aşa că practic nu ar exista niciun motiv să se revină la vechea formulă. Situaţia actuală a făcut-o pe proaspăta mămică să nu mai aibă linişte şi să poarte negocieri intense nu doar cu şefii turci, ci şi cu trusturile concurente.