Tatuajul pe care Tania Budi l-a făcut de dragul iubitului soldat

tania_budi_5.jpg

Tania Budi, aniversare, dieta, cum se mentine Tania Budi, debut, TVR, Narcisa Salbatica
Tania Budi (50 de ani) iubeşte ca o adolescentă
Foto: arhivă personală

Tania Budi şi-a găsit sufletul pereche la 50 de ani! Blondina se iubeşte cu un constănţean, caporal în Legiunea Străină, iar dragostea pentru el a determinat-o să facă un gest romantic. Pe lângă efortul de a călători foarte des pentru a-l vedea, Tania şi-a tatual un cuvânt plin de semfificaţii la încheietura mâinii.

Tania Budi s-a iubit cu bărbaţi celebri, dar de data aceasta s-a îndreptat către un tânăr cu o cariară militară. Marin Burcea este constănţean de-al ei, dar stă mai mult prin Franţa decât în România. Tânărul este caporal în Legiunea Străină, şef de echipă şi trăgător de elită.

tania_si_iubitul.jpg

tania budi marin burcea
Tania, fericită în braţele iubitului ei tinerel
Foto: arhivă personală

În ciuda meseriei care-l prezintă ca pe un dur, iată că bărbatului i-a înmuiat inima frumoasa Tania, care de mai bine de o lună face naveta pentru el, în Franţa. Şi bărbatul pare că- i împărtăşeşte sentimentele frumoasei blonde dacă judecăm după ultima imagine publicată de vedetă.

tania.jpg

tania budi tatuaj marin burcea
Tania Budi şi iubitul ei s-au tatuat împreună
Foto: arhivă personală

Tania are desenat pe piele cuvântul "soul", iar Marin continuarea... "mate" (n.r. suflet pereche), semn că relaţia celor doi evoluează spectaculos. 

Tatuajul vine la o zi distanţă de la aniversarea tânărului.

Discretă cu viaţa personală, Tania a vorbit doar despre relaţiile pe care le-a avut  cu Lucian Viziru, în 2009, cu Dan Bittman, în urmă cu 22 de ani, şi cu designerul Cătălin Botezatu.

Loading...

Citește și