Tatuajul misterios care iese din slipul Crinei Matei. Poza în fața căreia fanii au rămas mască

crina-matei-sexy.jpg

Crina Matei, Actriţă
Crina Matei este născută pe 16 decembrie 1971, sub zodia Săgetător
Foto Instagram

Crina Matei are de zece ani un tatuaj uriaș în zona intimă pe care la început se chinuia să-l ascundă când era la plajă. Acum, Crina nu se mai ferește, iar tatuajul misterios din zona intimă, sub formă de scorpion-floare, poate fi admirat parțial în pozele de la mare.

Crina Matei (47 ani) are un tatuaj misterios în zona intimă, sub formă de scorpion-floare, care este parțial vizbil când actrița poartă costum de baie. Aflată la plajă pe litoralul nostru, Crina nu își mai ascunde desenul din zona inghinală. Realizat în urmă cu zece ani, tatuajul Crinei Matei a fost ani buni acoperit cu costume de baie dintr-o piesă.

crina-matei-tatuaj.jpg

Crina Matei la mare în costum de baie cu o parte din tatuaj la vedere
Crina Matei se răcorește în mare cu o parte din tatuajul misterios la vedere
Foto: Facebook

Crina Matei are tatuat un scorpion transformat în floare

Inițial, Crina Matei și-a tatuat un scorpion în anul 2009. Cu timpul, tatuajul misterios al actriței a suferit transformări. Astfel, din scorpion, desenul s-a transformat treptat într-o floare și puține persoane știu unde se termină acesta și cum arată cu totul. Despre acest desen de pe corpul ei, Crina Matei a spus doar că e vorba despre o „combinație grafică realizată în două etape”.

Crina Matei este pasionată de sporturile acvatice

Crina Matei a petrecut mult timp în acest an la malul mării, fie în vacanță, fie aflată cu treabă și s-a bucurat de fiecare rază de soare, dar și de apa mării. Adepta senzațiilor tari, Crina Matei s-a urcat relaxată pe skijet, cu tatuajul misterios la vedere, și a făcut ture bune pe mare aproape zilnic în timpul sejurului de la mare.

Te invităm pe Facebook, ca să comentăm subiectele împreună

Avem și Instagram, pentru imagini și texte cum nu au alții

Citește și:

Crina Matei, despre viaţă: "În fiecare zi duc lupta asta cu mine"

Crina Matei și iubitul, de nedespărțit după împăcare! Îl susține și pe plan profesional

Loading...

Citește și

  • crina matei spa centru

    Crina Matei a apărut într-o ipostază în care nu o vedem decât în vacanţe! Actriţa, care pe scenă e îmbrăcată până-n gât, s-a lăsat fotografiată la un centru Spa exclusivist, acoperită de un prosop minuscul. Blonda îşi permite să se expună astfel după ce a slăbit cu un amplu program de detoxifiere bazat pe sucuri de legume şi fructe.

  • Duminică (9 octombrie) a fost ziua cea mare pentru Gabriel Cotabiţă. Solistul s-a cununat religios cu Alina, aleasa inimii lui şi persoana care a fost alături de el în clipele grele din viaţa lui. Numeroase vedete au luat parte la petrecerea dată în cinstea mirilor, printre care şi Crina Matei (44), împreună cu iubitul ei, cu vreo 10 ani mai tinerel.