Tatăl și nașul micuței Evelin, imagini de la maternitate

sorin_andrei_anda_adam_george.jpg

sorin andrei anda adam george jorge
Geørge și soția lui sunt nașii Andei Adam (35 de ani) și ai lui Sorin Andrei (29 de ani)
foto: Arhiva Personală

Luni, 30 noiembrie, a venit pe lume fetița Andei Adam (35 de ani) și a lui Sorin Andrei (29 de ani), micuța Evelin. Aceasta s-a născut perfect sănătoasă. Emoțiile i-au copleșit pe cei doi proaspeți părinți, dar și pe nașul lor, Geørge, care a fost alături de ei, la maternitate.

Mai mult, acesta s-a pozat în incinta instituției medicale alături de tăticul Sorin Andrei și a publicat fotografia pe o rețea socială, împreună cu un mesaj special, dedicat finilor.

Ce le transmite Geørge noilor părinți

george_sorin_andrei.jpg

george sorin andrei
Geørge și Sorin Andrei (29 de ani) s-au fotografiat la maternitatea la care a născut Anda (35 de ani)
foto: Arhiva Personală

 

„Astăzi este o zi binecuvântată! S-a născut finuța noastră! La mulți ani, dragă Evelin! Să vă trăiască, dragilor, și să fiți fericiți și bucuroți în noua formulă! După cum vedeți pe fețele noastre, deși n-am băut nimic până acum, suntem foarte fericiți! De asemenea, vă urăm «La mulți ani!» tuturor celor care purtați numele de sfânt astăzi, inclusiv pentru finu’ Sorin Andrei, dar și pentru soția mea minunată (trăiască nașa) pe care o cheamă și Andreea”, a scris artistul pe profilul personal de pe o rețea socială.

Anda Adam a născut la o clinică din România

Deși se specula faptul că ar fi urmat să nască peste hotare, Anda Adam a ales o maternitate privată din România, Regina Maria. Aici a venit pe lume micuța Evelin, perfect sănătoasă și cântărind trei jilograme. Anda a născut în jurul prânzului, iar la scurt timp a declarat: „Este cea mai fericită zi din viața mea”.

Loading...

Citește și

  • Anda Adam (35 de ani) a devenit mamă pentru prima oară luni (30 noiembrie). Artista a adus pe lume o fetiţă, Evelin, de trei kilograme. Anda a născut la o clinică privată din Bucureşti, prin cezariană.

  • Anda Adam (35 de ani) a născut o fetiţă, prin cezariană, luni (30 noiembrie). Micuţa Evelin a venit pe lume la o clinică privată şi este perfect sănătoasă. Solista a fost însoţită la spital de soţul ei, Sorin Andrei Nicolaescu (29 de ani).

  • Anda Adam si Sorin Andrei

    Anda Adam şi soţul ei, Sorin Andrei Nicolescu, numără clipele până când îşi vor strânge în braţe primul copil. Aşteptarea este însă frumoasă, pentru că viitorii părinţi au tot felul de sarcini drăguţe de executat. De exemplu, zilele trecute au ales numele fetiţei.

  • anda adam carucior fetita cadou mama america

    Anda Adam îşi va plimbă fetiţa cu un cărucior parcă desprins din filmele ştiinţifico-fantastice. Artista a primit cadou de la mama ei un cărucior care o va salva pe artistă de manevre suplimentare. Acesta se pliază şi se desface singur, printr-o singură apăsare de buton.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1