Tatăl Mariei Marinescu a murit. În tinerețe a fost logodit cu Stela Popescu

maria.jpg

Tatăl Mariei Marinescu a decedat

Maria Marinescu trece prin clipe grele deoarece tatăl ei biologic a murit în urmă cu câteva zile și a fost înmormântat miercuri, 16 ianuarie 2019. Creatoarea de modă a confirmat faptul că tatăl ei, medicul Ion Marinescu, a decedat.

Maria Marinescu este în doliu deoarece miercuri, 16 ianuarie, ea și-a dus pe ultimul drum tatăl, potrivit liberatea.ro. Maria Marinescu este fiica medicului Ion Marinescu și a actriței Ioana Pavelescu. Cunoscuta actriță, mama Mariei Marinescu, are doi copii alături de regretatul medic, iar după separarea de el, Ioana Pavelescu și-a refăcut viața alături de Mihai Bujor Sion Jr, cel care a fost considerat fiul de suflet al lui Ion Iliescu. 

Ion Marinescu a murit. El a fost logodit cu Stela Popescu

Stela Popescu a confirmat în urmă cu mai mult timp faptul că ea a fost logodită cu Ion Marinescu, în tinerețe, atunci când ea era deja o actriță foarte cunoscută. 

„Da, este adevărat. El abia terminase Medicina, eu eram prin anul doi de facultate. A fost o legătura foarte efemeră, pentru că el fiind la Timișoara, eu la București nu a continuat (relația – n.red). În entuziasmul iubirii, ne-am logodit. … A fost o legatură foarte draguță, dar scurtă, efemera, care nu s-a finalizat. Eu m-am căsătorit mai târziu”, spunea Stela Popescu într-un interviu. 

stela-popescu-actrita_comedie.jpg

Stela Popescu a fost logodită cu tatăl Mariei Marinescu

Ion Marinescu era foarte mândru de fiica lui și se lăuda mereu că este tatăl creatoarei de modă pe care o iubea foarte mult. 

„Era prin anii…cred…’58-’59… Ne-am mai văzut, dar foarte rar. Totdeauna s-a lăudat cu fata lui, a fost fericit, a avut o căsnicie frumoasă, nu știu de ce s-a rupt… A fost un bărbat frumos”, mai spunea vedeta pentru ziare.com
 

Loading...

Citește și

  • maria marinescu insarcinata 4 luni

    Prima aniversare a fiului Mariei Marinescu şi a lui Alin Petrache a fost un prilej de mare bucurie în familia creatoarei de modă. Micuţul Iacob a împlinit un an marţi (15 ianuarie) şi este un bebeluş foarte simpatic, care îi seamănă leit tatălui său.

  • maria marinescu alin petrache nunta

    Începe să se echilibreze balanța în casa Mariei Marinescu. Tabăra băieților recuperează teren în fața fetelor după ce creatoarea de modă a devenit mămică la începutul acestui an. Designerul a născut un băiețel perfect sănătos, eveniment pe care l-a împărtășit la momentul respectiv doar cu familia și prietenii. În luna februarie, Maria și soțul ei Alin Petrache l-au creștinat pe micuțul Iacob, care a reușit să se facă imediat îndrăgit cu zâmbetul lui.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
2
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1