Tatăl lui Andrei Leonte și-a pierdut portofelul! Ce recompensă oferă celui ce-l găsește

andrei-leonte.jpg

Tatăl lui Andrei Leonte și-a pierdut portofelul și oferă o recompensă celui ce-l returnează
Foto Instagram

Chiar în prag de sărbători, tatăl lui Andrei Leonte și-a pierdut portofelul. Cum părintele artistului avea acolo acte importante pe care nu dorește să le mai refacă, deoarece ar necesita mult timp și drumuri de făcut, mai ales în această perioadă, cei doi s-au gândit să ofere o recompensă celui/celei care intră în posesia bunului și decide să-l restituie proprietarului de drept.

Perioada sărbătorilor de iarnă a început cu peripeții în familia Leonte! Tatăl artistului și-a pierdut recent portofelul, iar fiul său a făcut un apel către prietenii săi virtuali pentru a reuși să găsească și să recupereze bunul. Pentru cântăreț se pare că problemele se țin lanț, după ce cu câteva ore mai devreme, în dimineața zilei de marți, acesta a povestit pe rețelele de socializare că a întâmpinat probleme cu mașina fix când îi era lumea mai dragă. 

Ce recompensă oferă tatăl artistului

Andrei Leonte a apelat la bunătatea concetățenilor săi în pragul sărbătorilor și, dacă acest lucru nu este suficient, cântărețul a pulsat și a anunțat în mediul virtual, în glumă, că oferă și o recompensă, constituită dintr-o bere și o amandină, celui care găsește și returnează portofelul tatălui său. Lăsând gluma la o parte, Andrei Leonte a explicat că recompensa va fi una pe măsură, probabil o sumă anume de bani.

Acesta a explicat că portofelul este încărcat cu acte importante, inclusiv cu cele emise în Italia, țara în care locuiesc părinții săi. Pentru orice deține o informație și dorește să facă o faptă bună în această perioadă specială a anului, artistul poate fi contactat pe rețelele de socializare pentru detaliile eventualei întâlniri care va aduce portofelul în posesia proprietarului său de drept. 

andrei-leonte-portofel-tata.jpg

Andrei Leonte, apel pe internet pentru găsirea portofelului tatălui său
Foto Instagram

 

Loading...
 
 

Citește și

  • Andrei Leonte, lansare, Dragoste în haine de casa, parinti Andrei Leonte, X-Factor, castigator X-Factor, familie

    Miercuri, 21 martie, la o sală de cinema din Bucureşti, Andrei Leonte şi-a strâns prietenii, fanii şi colaboratorii, la un eveniment special: lansarea ultimului videoclip din trilogia începută cu “O nefericită și un nebun”, continuată cu “Partea Rea (52)” și terminată cu “Dragoste în haine de casă”. La eveniment au venit și părinții solistului, tocmai din Italia, special pentru a-i fi alături.

  • andrei leonte

    Andrei Leonte a încercat joi, 26 mai, să plece din țară. Nu departe, ci la vecinii noștri bulgari. Deși este o țară a Uniunii Europene în care trecerea se face doar cu ajutorul cărții de identitate, primul câștigător al X Factor România s-a aflat în imposibilitatea de a merge să-și petreacă o scurtă vacanță alături de prieteni.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1