Tatăl Denisei Răducu, declarații sfâșietoare: «O rog să fie cuminte și acolo Sus»

tata_denisa.jpg

denisa manelista
Tatăl Denisei simte un gol imens după pierderea fiicei sale
Foto: captură Antena Stars

Denisa Răducu, solista de manele care s-a stins la doar 27 de ani, a lăsat în urmă un gol imens. Familia artistei nu își poate reveni din șoc, iar părinții sunt de-a dreptul distruși.

Mama Denisei își petrece cea mai mare parte a zilelor la mormântul fiicei, unde plânge și își strigă durerea. Femeia nu mai poate suporta să stea departe de Denisa, iar acum a ajuns în postura de a-și dori să moară doar pentru că are speranța că se va întâlni cu odorul ei în viața de Apoi.

Nici tatăl solistei nu o duce prea bine. Acesta a acceptat să stea de vorbă cu cei de la Antena Stars și le-a povestit reporterilor despre cum a aflat despre problemele de sănătate ale fiicei și despre cum trăiește acum. 

d23-neata-foto-2-2col-11cm.jpg


Mama Denisei, împietrită de durere la înmormântare
 

"Problemele de sănătate le-am aflat în luna martie. Totul a decurs extraordinar de rapid, în patru luni nu s-a mai putut rezolva nimic. A fost ceva care nu s-a mai putut rezolva, peste tot pe unde am mers totul se baza pe: încercăm, încercăm, dar rezultatele nu prea s-au mai văzut. Poate c-or fi fost şi alte cauze. Dumnezeu ştie, nu ştiu. Mă gândesc că nicio persoană nu ar fi reacţionat bine. Avea momente când se simţea şi mai bine. Îmi zicea: «uite, mă simt mai bine, pot să mă deplasez», dar ce să mai spun, probabil că făcea pe moment atunci, îşi făcea efectul tratamentul pe care l-a urmat", a spus tatăl Denisei. 

Despărțirea de fata lui i-a lăsat un gol imens: "O rog să fie şi acolo Sus cuminte. De uitat nu avem cum să o uităm niciodată pe Denisa. Era floarea tinereţii. Poate că de acolo de Sus se uită la noi, gândul meu este mereu la ea, nu îmi ies din minte cuvintele ei. Sunt un bărbat distrus".

 

 

loading...

Citește și

  • Denisa Manelista, Denisa Raducu, mama indurerata, cimitir, parastas, mesaje de Dincolo, suferinta

    Nici moartea fiicei lor nu a putut să liniștească apele între Emilian Răducu și Geta Dovleac. După ce au iscat un scandal de toată frumusețea la înmormântarea Denisei Manelista, la nici o lună de la moartea cântăreței, cei doi s-au certat ca la ușa cortului la mormântul ei. Cei doi s-au înjurat și au recurs la gesturi înjositoare.

  • denisa raducu sora copilarie credinta

    Boala a fost mai puternică decât orice rugăciune în cazul Denisei Râducu. Artista s-a stins la doar 27 de ani după ce timp de cinci luni, medicii au încercat imposobilul pentru ea. Din păcate, cancerul hepatic de care suferea a fost depistat extrem de târziu şi nici faptul că era o fată credincioasă nu i-a alinat cruta suferinţă. Sora regretatei artiste a făcut declaraţii sfâşietoare despre cântăreaţa care s-a stins în urmă cu două săptămâni în localitatea natală Ştefăneşti, lângă Drăgăşani, judeţul Vâlcea.

  • adelina si denisa raducu

    O familie împietrită de durere a lăsat în urma ei Denisa Răducu, care în urmă cu mai bine de două săptămâni a pierdut lupta cu o boală nemiloasă. Solista de muzică de petrecere a murit la doar 27 de ani, părinţii şi sora ei fiind profund afectaţi de dispariţia artistei. Într-un interviu acordat Revistei Taifasuri, Adelina Răducu, a vorbit despre cum surioara ei mai mică îşi cheltuia bănuţii strânşi la cântări, dar şi despre visurile pe care nu a mai apucat să le vadă realitate.

  • Necazurile se țin lanț de familia Denisei Manelista! Mama solistei dispărută timpuriu dintre noi a ajuns pe masa de spital.