Tatăl Adinei din trupa Heaven a murit. Artista era în vacanță atunci când a aflat

25508225_906587096169907_7034158962863635026_n.jpg

Tatăl Adinei de la Heaven a decedat
Foto Facebook

Tatăl Adinei de la Heaven a decedat mircuri seară, 11 iulie, în urma unui atac de cord. Artista era în vacanță în Liban aunci când a primit vestea tristă. Dumitru Postelnicu avea 65 de ani atunci când s-a stins din viață.

El a suferit un infarct, în urma căruia nu a mai putut fi salvat. Tatăl Adinei Postelnicu era un om de afaceri și trăia în Vaslui, conform stiriest.ro. El se mutase de puțin timp în capitală pentru a fi mai aproape de fiicele sale și de nepoți.

În urmă cu un an, Adina Postelnicu a publicat o fotografie alături de tatăl ei și un mesaj foarte emoționant. “Tata, singurul barbat care nu ne-a spus nuciodata nu. Singurul barbat pentru care am contat mai presus de oricune si orice. Singurul barbat care si-ar da viata pentru noi fara sa stea pe ganduri si pentru care si noi am face acelasi lucru. Sa ne traiesti cel putin o mie de ani”, scria artista la sfărșitul anului 2017.

Adina de la Heaven și Glance s-au cunoscut în 2010

Adina și Glance formează un cuplu de mai mulți ani, ei s-au cunoscut în anul 2010, atunci când au colaborat pentru piesa «Sexy Girl». Părinții lui Glance locuiesc în București, însă bunicii trăiesc în Yemes, țara lui natală. Adina se afla în Liban atunci când a primit tragica veste că tatăl ei s-a stins din viață. Ea s-a întors de urgență în România.

loading...
Loading...

Citește și