"Tanti Ludmila", periculos de sexy, în costum de baie, la 62 de ani! Cum arată mama lui Dan Bălan

ludmiiiii.jpeg

ludmila
Ludmila Bălan a găsit elixirul tinereții
Sursă foto: Arhivă personală

Trecere timpului este una blândă pentru unele dintre doamnele din showbiz. Acesta este cazul mamei solistului Dan Bălan, cunoscut datorită formației din care a făcut parte, O-Zone. Ludmila Bălan are 62 de ani, dar cu greu ai crede asta. Recent, prezentatoarea TV de peste Prut a încărcat pe pagina personală de Instagram o serie de fotografii provocatoare de la mare, iar aprecierile nu au întârziat să apară.

Ludmila Bălan, mama cântărețului Dan Bălan, are un trup care ar putea stârni invidia oricărei tinerele și o viață activă.

Chiar dacă a ajuns la vârsta la care unii se gândesc la pensionare și odihnă, Ludmilei nu îi trec prin minte astfel de gânduri momentan.

ludmi-in-sutien.jpg

ludmila
Ludmila a pozat sexy la malul mării
Sursă foto: Instagram

Lucrează ca prezentatoare TV  în Republica Moldova și se bucură de concediile binemeritate. Recent, frumoasa moldoveancă a petrecut câteva zile la malul mării și nu a ratat ocazia de a poza în ipostaze sexy.

balan2.jpg

balan
Mama lui Dan Bălan arată senzațional la 62 de ani
Sursă foto: Instagram

Ludmila pare să fi găsit elixirul tinereții. Cu naturalețea caracteristică, s-a fotografiat în apă și întinsă pe nisip. Costumul de baie minuscul nu a lăsat prea multe imaginației și a pus în evidență decolteul generos al vedetei.

ludmila-balan-mama-dan-balan.jpg

ludmila mama lui dan balan
Ludmila, alături de fiul ei, Dan Bălan
Sursă foto: Arhivă personală

Fiul ei a dat  lovitura cu trupa O-zone

După ce a dat lovitura în Moldova şi apoi în România cu proiectul O-Zone, Dan Bălan a plecat să cucerească şi Statele Unite ale Americii.

Deși se zvonea că cei trei soliști ai trupei O –Zone, Dan Bălan, Arsenie Todiraș și Radu Sârbu, vor reveni pe scenă în această formulă, iată că, după câteva spectacole susținute în 2017, atât peste Prut, cât și la București, ei s-au întors la proiectele personale.

 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1