Tania Budi, în cel mai sexy costum de baie. Vedetele au furat startul la plajă

12_2-col-raluca-tanase.jpg

Raluca Tănase, 32 de ani, Egipt “Bambina” are un abdomen sculptat

Iarna a fost grea şi lungă şi s-a prelungit până în martie, inclusiv, aşa că vedetele n-au mai avut răbdare şi au evadat în străinătate, ca să se bucure de soare şi de plajă. De acolo au pus pe reţelele sociale cele mai reuşite poze cu ele în costum de baie, ca să ne arate că şi-au pregătit trupul pentru perioada estivală.

Roxana Vancea în Bali (Indonezia), Ileana Badiu şi Dana Războiu în Maldive, Ana Baniciu în Barcelona, iar Raluca Tănase în Hurgada (Egipt). Singura care încă n-a plecat într-o destinaţie exotică e frumoasa Tania Budi, ocupată până peste cap cu clubul pe care îl are în Mamaia, şi pe care îl va redeschide pe 27 aprilie. Dar asta n-a împiedicat-o să probeze cel mai sexy costum de baie din garderobă şi să ne arate că, peste iarnă, pe trupul ei nu a poposit nici un kilogram în plus.

12_2-col-tania-budi.jpg

Tania Budi, 50 de ani Blondina fără vârstă a probat costumul de baie pentru weekendul de 1 Mai

Tania a pus pe Instagram un filmuleţ cu mesajul “I think the winter is gone” (n.r. Cred că iarna a trecut), insinuând că abia aşteaptă reîntâlnirea cu marea. La 50 de ani, actriţa ne uimeşte cu fiecare apariţie, căci reuşeşte să se menţină sexy, ca la 20. „Iubesc mult, mănânc puţin şi beau câteodată”, spune ea despre propriul elixir al tinereţii.

12_2-col-dana-razboiu.jpg

Dana Războiu, 41 de ani, Maldive Mai pudică, Dana ne-a arătat doar picioarele, nu şi bustul

Dar la fel de în formă sunt şi Ileana Badiu (43 de ani) şi Dana Războiu (41 de ani), care s-au relaxat recent în exoticul Maldive. Ileana Badiu a povestit că nu mai este prietenă cu carnea, că face detoxifiere de două ori pe an şi constant yoga şi jogging.

12_2-col-ileana-badiu.jpg

Ileana Badiu, 43 de ani, Maldive Vedeta are un decolteu impresionant

Despre Roxana Vancea n-ar trebui să ne mirăm că e toată numai fibră, doar e profă de sport, însă surpriza vine din partea Anei Baniciu (25 de ani). Fata lui Mircea Baniciu, câştigătoarea reality-show-ului “Asia Express” (Antena 1), alături de Raluka, este din ce în ce mai dezinvoltă şi pozează din ce în ce mai sumar îmbrăcată.

12_3-col-roxana-vancea.jpg

Roxana Vancea, 27 de ani, Bali Arată aşa pentru că mănâncă sport pe pâine

 Nu ştim dacă celebrul ei tată e încântat de poza din Barcelona, cu slip tanga, însă cu siguranţă fanii au fost: „Ană, nu crea turbulenţe, fato”, i-a scris un admirator pe Instagram. 

12_2-col-ana-baniciu.jpg

Ana Baniciu, 25 de ani, Barcelona Fata lui Mircea Baniciu face ravagii cu posteriorul ei perfect

 

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1