Tania Budi arată perfect la 48 de ani, dar uite cu cine seamănă

tania.jpg

tania budi
Tania Budi arată de milioane la 48 de ani
Foto: Facebook

Tania Budi arată extraordinar la cei 48 de ani ai săi și nimeni nu poate nega acest lucru. Are grijă de siluetă cu sport și o alimentație corectă, dar și genele o ajută.

Frumoasa șatenă și-a sărbătorit mama acum câteva zile, ocazie cu care s-a și pozat alături de cea care i-a dat viață. Nu a dezvăluit vârsta pe care a împlinit-o mama, dar Tania este tare mândră de ea. Unde mai pui că a moștenit ochii albaștri de la cea mai importantă persoană din viața ei.

tanoia_budi.jpg

tania budi
Tania Budi a moștenit ochii de la mama sa
Foto: Facebook

 

Tabnia nu se bazează doar pe ajutorul genetic, ci și pe un set de reguli de la care nu se abate. Nu se bagă niciodată la somn fără să se demachieze. Când vine vorba de alimentaţie, Tania spune că a eliminat carnea, cu excepţia celei de peşte. Mai mănâncă iaurturi, salate, fructe, pâine de secară. Sportul nu lipseşte din “meniul zilei”, fie şi numai plimbări la pas, de câte o oră.

Loading...

Citește și

  • tania budi

    Se apropie de 50 de ani, dar Taniei Budi nu i-ai da mai mult de 20. Divinitatea a fost darnică, iar în timp ce multe dintre femei s-ar feri să se arate în costum de baie la 48 de ani, Tania face excepție și nu are nicio problemă în a-și expune atuurile fizice.

  • Lume bună, miercuri seara, la Park Lake Shopping Center din Bucureşti, acolo unde a avut loc lansarea oficială Viggo by Cătălin Botezatu.

  • S-au iubit cu foc acum peste două decenii, s-au despărţit prieteni, iar zilele trecute Cătălin Botezatu şi Tania Budi s-au întors fericiţi nevoie mare dintr-o vacanţă romantică.

  • tania budi ten tinerete 48 de ani forma

    Tania Budi a descoperit se pare elixurul tinereţii. Fosta prezentatoare de televiziune se menţine în formă maximă, deşi se apropie uşor de 50 de ani. Chiar dacă curând va ajunge la vârsta la care doamnele încep să se rotunjească, iar ridurile să-şi facă apariţia pe chipul lor, vedeta este radioasă, iar tenul ei arată impecabil.