Tânărul care l-a înregistrat pe Pomohaci: "Nu îmi venea să cred ce pervers e"

Noi dezvăluiri incendiare în cazul preotului Cristian Pomohaci! Presupusa victimă căreia i s-ar fi cerut favoruri sexuale în schimbul unei sume de bani a mărturisit că nu este o persoană de orientare homosexuală și a vrut să-l demaște pe Pomohaci. Tânărul a dezvăluit cum a decurs dialogul dintre ei.

Numele lui este Flaviu și are 22 de ani. În urmă cu cinci ani, când avea 17 ani, el a avut mult curaj când a decis să-l înregistreze pe Cristian Pomohaci într-o mașină. În prezent, jurnalistul Liviu Alexa i-a luat un interviu lui Flaviu, dar a refuzat să fie filmat, nedorind să intre direct în atenția presei. Flaviu a avut același ton serios, ca în urmă cu cinci ani în interviul oferit pentru postul de televiziune NCN Tv, preluat de Ziar de Cluj.

Flaviu își amintește că l-a înregistrat pe Pomohaci prin luna aprilie, înainte sau după Paști. Motivul? 

"M-am decis să îl înregistrez când am văzut că cazul ia amploare și chiar se ajunge la niște exagerări din partea lui și chiar mi-am dat seama că e foarte pervers! Deci, mie nu îmi venea să cred unde ajungem și îmi venea de necrezut ce dorea de la mine și îmi era și milă, într-un fel, de oamenii care îl căutau și îi cereau ajutorul!"

Flaviu mărturisește că între el și preot nu a existat niciun fel de contact sexual, ci totul s-a rezumat la avansuri: "Când am făcut înregistrarea am vrut să se audă cu gura lui că dorește să aibă relații sexuale cu alții… că el nu avea șanse la mine și eu nu am vrut să mă duc departe sau… la mine chiar nu s-a întâmplat nimic. Victima lui poate am fost numai prin avansuri sexuale, în rest, nu am avut nici un fel de atingeri sau așa mai departe și am vrut să se audă că are tendințe și chiar vrea să facă lucrul acesta! Eu nu aveam pe nimeni, nici un anturaj, nimic, am inventat, pur și simplu, din capul meu, și am zis de Germania că era o țară care îmi plăcea."

„Când mi-a propus să facem sex pentru bani, am vrut să îl lovesc!”

Tânărul, care lucrează în prezent în Germania ca instructor sportiv, înr-o fabrică, a declarat în interviu pentru Liviu Alexa că s-a controlat cu greu să nu-și piardă cumpătul în momentul în care preotul Pomohaci a început să-l pipăie, să0i facă avansuri și chiar să-i propună relații intime în schimbul unei sume de bani:

"Mai mă… încerca, mă mai pipăia pe biceps, pe…Să mă atingă, da… dar nu în zone interzise sau… deci, numai așa, pe biceps, cât puteam eu să accept! Mai mult nu! Încerca să… El credea că la vârsta mea puteam să fiu amăgit de bani sau așa mai departe… Chiar ultima dată, când l-am înregistrat, a fost și ultima noastră întâlnire! Și de atunci am pus punct și nu a mai fost nimic!"

"Mi-e pur și simplu greață de felul lui de a fi"

Din momentul în care l-a înregistrat pe preot, Flaviu a declarat că nu a mai avut nicio întâlnire cu Pomohaci. Acum, la cinci ani după ce s-a întâmplat, mărturisește că încă îi este "greață de felul lui de a fi": " După părerea mea, este un mare impostor! Dar nu am nimic, așa, față de el, mi-e pur și simplu greață de felul lui de a fi și, cum era atunci, cred că așa era și acum!"

 

 

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1