Tamara Buciuceanu, în stare gravă, la Spitalul Elias: «Este intubată şi ventilată mecanic»

tamara.png

tamara buciuceanu
Tamara Buciuceanu-Botez are 90 de ani şi acuză grave probleme cardiace
Foto: arhivă personală

Vin veşti îngrijorătoare de la Spitalul Elias. Tamara Buciuceanu se află în continuare la Terapie Intensivă, starea ei de sănătate fiind una extrem de delicată. Medicii au declarat marţi că actriţa, în vârstă de 90 de ani, este intubată şi ventilată mecanic.

Tamara Buciuceanu-Botez se află în continuare internată la secția de Terapie Intensivă a Spitalului Elias din București. Medicii intenţionau să o mute în salon în urmă cu o săptămână, dar starea ei de sănătate se pare că s-a agravat. Actriţa are o insuficienţă cardiacă pe care a reuşit până acum să o ţină sub control cu medicamente. 

"Este într-o stare gravă. Este intubată şi ventilată mecanic, este într-o stare severă. Starea dumneaei s-a agravat", a declarat purtătorul de cuvânt al Spitalului Elias, Silvius Negoiţă. 

Tamara Buciuceanu este internată de aproape două săptămâni

Tamara Buciuceanu Botez a ajuns la spitalul Elias din București din cauza unor probleme cardiace, pe 2 octombrie. Îndrăgita actriță a confirmat pentru Click! că și-a făcut niște analize, în vreme ce reprezentanții spitalului au declarat că aceasta se află la Terapie Intensivă.

”Este laTerapie Intensivă. Dânsa vinde periodic la control în spitalul Elias. Acum a apărut o acutizare a unor probleme cardiace mai vechi. Acum este un pic mai bine. De ieri până azi evoluția este lent favorabilă, nu este intubată, este conștientă, vorbește, dar va rămâne internată în spital câteva zile și poate chiar la Terapie Intensivă până la rezolvarea pe cât se poate a problemelor”, declara pentru Click! dr. Silvius Negoiță, purtătorul de cuvânt al Spitalului Elias. 

Tamara Buciuceanu Botez s-a retras de pe scenă după 66 de ani de teatru

La începutul lunii august, când a împlinit 90 de ani, Tamara Buciuceanu Botez ne-a mărturisit că s-a retras de pe scenă, ca să se odihnească și să se bucure de prezența familiei. „Sunt aşa şi aşa, merg înainte, nu se poate altfel. Dar sunt bine, sunt pe picioare, acum mă odihnesc acasă. După 66 de ani de teatru, îmi doresc doar să mă odihnesc şi nu mai vreau să joc în alte proiecte. Momentan, nu am nevoie de nimic şi sunt foarte bine. Familia îmi este alături, mă văd cu ei şi cu prietenii şi mă bucur când am musafiri. Ies din când în când din casă să mă plimb și îmi place că oamenii nu m-au uitat”, mărturisea actrița pentru Click!

 

 

Citeşte şi:

 

Ce frumoasă era studenta Tamara Buciuceanu! Poză rară cu Isoscel din «Liceenii», atunci când nu era celebră

Tamara Buciuceanu-Botez rămâne la Terapie Intensivă, în Spitalul Elias. De ce nu o externează medicii

 

 

 

Loading...

Citește și

  • Oana Zăvoranu este un personaj foarte vocal și nonconformist și se pare că așa a fost încă de pe vremea când era doar o fetiță. Vedeta a povestit despre momentele amuzante din copilărie, în care prefera să se joace într-un mod puțin mai diferit decât cel al prietenilor de vârsta ei. Oana a dezvăluit, de asemenea, și faptul că „șotiile” ei o băgau adesea în bucluc, luând bătaie la un moment dat chiar de la actrița Tamara Buciuceanu-Botez.

  • oana sarbu cesonia postelnicu

    Filmul ”Liceenii” se apropie de vârsta de 32 de ani, însă continuă să facă fani în rândul tinerilor telespectatori. Aventurile eroilor interpretați de Oana Sârbu, Cesonia Postelnicu, Ștefan Bănică Jr. sau Mihai Constantin fascinează și acum, deși lucrurile s-au schimbat radical în viața liceenilor din zilele noastre. Cât despre actrițele care au jucat rolurile principale, popularitatea adusă de film le-a ajutat în carieră, însă în viața personală au fost urmărite de ghinion.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1