Tamara Buciuceanu împlinește 89 de ani. Arată fix ca-n “Liceenii”

tamara buciuceanu botez.jpg

tamara buciuceanu botez
Tamara Buciuceanu-Botez împlinise 90 de ani pe 10 august
foto: Mediafax

Teatrul românesc este din nou în sărbătoare pe 10 august, când Tamara Buciuceanu Botez împlinește 89 de ani! Inegalabila Isoscel din celebrele filme pentru tineri „Extemporal la dirigenție,” „Liceenii”, „Declaraţie de dragoste”, „Liceenii în alertă” şi „Liceenii Rock’n Roll” este și acum plină de viață, zâmbitoare și recunoscătoare pentru toată dragostea fanilor.

Ani de zile, actriţa a bucurat milioane de tineri cu rolurile ei, însă acum s-a retras şi nu a mai apărut în spaţiul public, decât atunci când a fost nevoită. Pe 5 aprilie, Tamara Buciuceanu a fost vizitată de primarul Capitalei, Gabriela Firea, care i-a înmânat titlul de Cetăţean de Onoare al Municipiului Bucureşti, precum şi Cheia Oraşului.

tamara3.png

În aprilie, Tamara Buciuceanu a primit titlul de Cetăţean de Onoare al Municipiului Bucureşti

Actriţa locuieşte în centrul Capitalei, dar nu iese foarte des la mondenităţi, nici măcar la teatru. Preferă să se plimbe, iar vara, ca să scape de căldură, se mută la Bran, acolo unde se relaxează alături de prieteni. Pe Tamara Buciuceanu nu aţi mai văzut-o pe micile ecrane din 2005, când Naţional TV a distribuit-o în serialul de comedie “Cuscrele”, unde a jucat alături de Draga Olteanu Matei, Stela Popescu sau Alexandru Arşinel.

14-vedete-foto-4-2-col.jpg

În filmul “Liceenii”, alături de nepotul din viaţa reală, Mihai Constantin
Loading...