Talismanii nu își vorbesc de 11 ani! Tavi Colen și Alin Oprea sunt certați după scandalul din 2006

2-3-bd-1.-3col-.jpg

Alin Oprea susţine că Tavi nu i-a răspuns niciodată la SMS-uri de împăcare

Alin Oprea (45 de ani) şi Tavi Colen (48 de ani), cândva colegi de scenă, dar şi de apartament, au pus capăt prieteniei şi a colaborării în 2006. În urma scandalului de pomină din cauza banilor, cei doi au refuzat să-şi mai vorbească. Alin nu l-a invitat pe Tavi nici la concertele aniversare cu ”Talisman”, pe care le va susţine.

Prietenia le-a fost pusă le grea încercare în 2006,  când Alin şi Tavi au primit un contract pentru o reclamă bănoasă, cu una dintre piese, şi fiecare a dorit să pună mâna pe bani.

2-3-bd-2.-3col-.jpg

Tavi Colen a părăsit trupa Talisman în urma unui scandal cu Alin din cauza banilor

A fost momentul în care au dat uitării zilele în care împărţeau o bucată de pâine şi visau să devină mari vedete. Mai mult, după ”divorţ”, s-au dat şi în stambă pe la emisiunile tv, unde şi-au aruncat acuze grave. Tavi Colen a susţinut că îl scoatea pe Alin pe uşa din spate, după concerte, pentru a nu fi văzut mergând pe zece cărări, din cauza băuturii.


Nici Alin nu i-a rămas dator, amintindu-i colegului său că nu are voce şi că soţia lui i-a spălat lucurile pe când locuiau toţi trei, sub acelaşi acoperiş. Nici acum, la ceas aniversar, ei nu au de gând să fumeze ”pipa păcii”.

Contactat de reporterii Click!, Alin ne-a spus: ”Anul acesta organizăm un  turneu mare, care o să dureze şase luni şi vom merge în 60 de localităţi.  O să lansăm în această perioadă şi un album care o să conţină o parte din hit-urile noastre înregistrate pe tot parcursul carierei. Cu Tavi nu am mai vorbit din 2006, îi doresc succes la Eurovision. Nu am pus în discuţie să îl invităm şi pe el la turneul nostru”. La aflarea veştii, Tavi i-a dat replica: ”Nu mă interesează. Au trecut 11 ani de atunci, nu ştiu nimic de acest turneu”.


Grupul Talisman s-a înfiinţat în 1996, iar primul recital l-a susţinut la Festivalul „Om bun”, unde soliştii au fost desemnaţi marii câştigători. Piesa de rezistenţa a formaţiei, “Atât de singur”,  compusă în 1997, a fost, vreme de doi ani, în toate topurile muzicale. După despărţire, Alin şi Tavi şi-au continuat cariera pe cont propriu. Alin a rămas cu numele trupei, iar fostul coleg şi-a înfiinţat propria formaţie, însă niciunul dintre ei nu a reuşit să reediteze succesul de odinioară.

 

Loading...
 
 

Citește și

  • Alin Oprea (45 de ani) a ajuns pe val cu trupa Talisman, deşi şi-a făcut studiile muzicale în ţară, însă vrea, pentru fiica sa, Melissa, şi pentru fiul lui, Adrian, tot ce e mai bun. Cei doi moştenitori ai săi se pregătesc să înveţe la şcoli de prestigiu din Londra, ale căror cursuri muzicale le-au frecventat şi mari artişti ai lumii.

  • De-a lungul secolelor, Rugăciunea „Sfânta Cruce a lui Iisus Hristos” a făcut înconjurul lumii şi a împlinit mii şi mii de minuni în viaţa credincioşilor. În bisericile ortodoxe din țara noastră creștinii care au păstrat asupra lor această rugăciune și s-au rugat pentru împlinirea unei dorinţe au cunoscut puterea Sfintei Cruci care i-a salvat din necaz și le-a împlinit dorința