Sylvia Sîrbu, fosta soție a lui Andrei Ștefănescu, s-a făcut instructor de yoga în Ibiza!

sylvia-sirbu.jpg

sylvia sirbu in costum de baie
Sylvia Sîrbu s-a mutat în insula Ibiza
foto: arhiva personală

Click desktop articole 300x250 p1

Citeste tot despre: 

Click desktop articole 300x250 p2

După divorțul de Andrei Ștefănescu și colaborarea cu Deejay Rynno, cariera Sylviei Sîrbu (38 de ani) a intrat într-un con de umbră în timpul pandemiei. Prin urmare, solista a luat o hotărâre care i-a schimbat viața. Blonda s-a apucat de meditații și de yoga, iar mai nou s-a mutat la Ibiza.

După plecarea din trupa A.S.I.A, viaţa Sylviei Sîrbu a fost plină de neprevăzut. Solista s-a aflat, în urmă cu câțiva ani, în centrul unui scandal imens, fiind acuzată de adulter de către fostul soţ, cântăreţul şi prezentatorul Andrei Ştefănescu.

Cei doi au divorţat, iar Sylvia a tot sperat că-și va relansa cariera în muzică. A avut chiar o colaborare de succes cu celebrul Deejay Rynno, care a emigrat însă în Spania, motiv pentru care Sylvia a renunţat la muzică. 

În pandemie, Sylivia s-a reprofilat. Pentru a se regăsi, cântăreața a ales calea meditaţiei prin yoga, urmând nişte cursuri de hatha, practică prin care ne purificăm psihic şi fizic, dar şi cursuri de dezvoltare personală.

sylvia-sirbu-yoga.jpg

sylvia sirbu intr-o postura de yoga
Sylvia Sîrbu s-a apucat de yoga în pandemie
foto: arhiva personală

 

Sylvia: ”În Ibiza am venit să fac yoga, nu să dansez în cluburi”

Sylvia s-a mutat între timp la Ibiza, unde a devenit instructor de yoga. “Am profitat de pandemie pentru a trasa o nouă direcție în viața mea. Am creat o aplicație de meditații ghidate. Prin meditație ne putem schimba viața, accesăm inconștientul. Eu în Ibiza am venit să fac yoga, nu să dansez în cluburi. A trecut vremea lor. Și aici sunt restricții, se închide tot de la 1 noaptea. Nu se mai poartă mască pe stradă, turiștii sunt însă relaxați, se distrează. Nu am luat Covid, m-am păzit bine”, a declarat fosta cântăreață, la Prima TV.

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Click desktop articole 300x250 p4

Click desktop articole 300x250 p5

Adevarul