Syda și-a dus iubita la cea mai de fițe petrecere de la mare

8_1.jpg

Bogdan Ionescu, maestru în mânuit băţul de selfie
Fotografii: Mihai Ionescu

Patronii localurilor din Mamaia nu duc lipsă de muşterii, însă trebuie să ia cumva faţa concurenţei. Astfel că petrecerile tematice sunt cele mai căutate de turişti. Foarte apreciat a fost party-ul de sâmbătă seară, 12 august, dintr-un club celebru din staţiune, unde toţi invitaţii s-au îmbrăcat exclusiv în alb.

„All white party” au fost cuvintele de ordine sâmbătă seară într-un club de fiţe din Mamaia. Petrecăreţii au fost sfătuiţi să poarte doar ţinute albe, ca să se piardă uşor în mulţime. Doi dintre ei n-au reuşit deloc să se facă nevăzuţi: Bogdan Ionescu (Syda) şi noua lui iubită, Maria Grigoriu (28 de ani), au fost recunoscuţi de toată lumea la cheful de pe plajă.

8_2-doar-ea.jpg

Noua cucerire a lui Syda, Maria Grigoriu, e fotomodel

 

Tânăra care i-a luat locul Elenei Băsescu în inima lui Syda, fotomodel de meserie, a strălucit la propriu cu ţinuta ei: cămaşă tip halat de stomatolog şi jeanşi albi strâmţi şi scurţi de tot. Bogdan Ionescu (38 de ani) a ţinut-o strâns lângă el, parcă vrând să n-o piardă. Pe parcursul serii a fost omul responsabil cu fotografiile de grup, aşa că prietenii au roit în jurul lui.

8_pozedeint1515.jpg

Doamnele şi domnişoarele au îmbrăcat rochiţe subţiri; Deşi n-au fost interzise, sutienele au cam lipsit; Dacă ai un corp frumos, trebuie să-l şi expui; Nu mai citim ziarele, dar le purtăm; Şeici în Mamaia? Hmmm....

 

„Liber de sarcini” după ce a divorţat la notar de Elena Băsescu, în toamna anului trecut, Bogdan Ionescu nu ratează nici o petrecere răsunătoare din Mamaia. N-ar fi exclus să fi participat şi la cheful de aseară, din acelaşi club. De data aceasta, ţinuta recomandată a fost una de culoare neagră, iar atmosfera a fost întreţinută de trupa La Familia.

Loading...
 
 

Citește și

  • Syda, Bogdan Ionescu, fostul sot al Elenei Basescu, Maria Grigoriu, Monica Orlanda, Alin Cocos, Gina Pistol

    Au multe în comun cei doi tineri din high life-ul dâmbovițean. Au ieșit din relații cu lungă durată, învârt banii pe degete și s-au cuplat cu bombe-sexy, pe care le plimbă prin vacanțe scumpe. Click! îți arată cum se distrează, la Mamaia, Bogdan Ionescu, alias Syda, și Alin Cocoș.

  • syda iubita maria grigoriu vacanta grecia

    Bogdan Ionescu şi Maria Grigoriu trăiesc intens, iar povestea lor de dragoste se consumă, cel puţin în ultima vreme, prin vacanţe de lux. Abia s-au întors din Insula Capri din Italia că acum se distrează în Mykonos. Cei doi amorezi petrec de zor în cluburile greceşti, unde fostul soţ al Elenei Băsescu nu o scapă din ochi pe iubita lui sexy.

  • syda iubita maria grigoriu vacanta costum de baie

    Bogdan Ionescu şi noua lui iubită, Maria Grigoriu, o ţin numai în petreceri. După vacanţele din insulele Capri şi Mykonos, cei doi "porumbei" şi-au mutat reşedinţa pe Litoralul românesc unde au încins atmosfera într-un club de fiţe din staţiunea Mamaia. Syda şi noua lui parteneră au fost numai un zâmbet, iar dovadă stau imaginile publicate chiar de personajele principale pe reţelele de socializare.

  • Acuzat de infidelitate când a divorţat de Elena Băsescu, Bogdan Ionescu se iubeşte acum cu un fotomodel cu forme perfecte, Maria Grigoriu. Tânăra a acceptat să vorbească pentru prima dată despre relaţia lor.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1