Syda, scos la alergare pe plajă de iubita tinerică

5-act-2.jpg

Maria Grigoriu nu l-a menajat deloc şi l-a antrenat bine
Fotografii: Mihai Ionescu
Citeste tot despre: 

Ce merge cel mai bine după o noapte de club? Somn de voie. Dar nu şi pentru Maria Grigoriu, iubita sexy a lui Bogdan Ionescu, alias Syda. Tânăra de 29 de ani l-a poftit pe partenerul ei la o tură matinală de alergare, pe plajă.

Vara aceasta s-a împlinit un an de când Bogdan Ionescu (38 de ani) şi-a refăcut viaţa cu Maria Grigoriu, după divorţul din septembrie 2016, de Elena Băsescu (37 de ani). Cei doi amorezi se înţeleg perfect şi îşi împart timpul între afaceri şi vacanţe. Cel puţin, în acest sezon estival s-au tot plimbat prin Spania, Italia, Franţa, dar au descins de multe ori şi pe litoralul românesc. 

5-act-1.jpg

Syda pare cam obosit după cei 8 km alergaţi

Weekendul trecut, Maria şi Bogdan au făcut plajă la Mamaia, s-au distrat în club, dar fostul fotomodel nu s-a abătut de la tabieturile ei sănătoase, şi anume joggingul. Maria mănâncă sport pe pâine, aşa că la ora 8 dimineaţa a strigat adunarea, s-a îmbrăcat corespunzător şi a ieşit la alergare. Cu iubitul după ea, evident, mai ales că, aşa cum se vede din poze, Syda are nevoie să dea jos câteva kilograme. La polul opus, iubita lui e ca şi sculptată şi părea că alergarea matinală e o adevărată plăcere pentru ea, nicidecum un chin. Au terminat cei 8 kilometri în jurul orei 9, când plaja era deja plină de turişti.

Bogdan Ionescu şi Elena Băsescu au divorţat în septembrie 2016, după 4 ani de mariaj. Au împreună doi copii superbi, pe Sofia Anais (4 ani şi 11 luni) şi Traian Junior (3 ani şi 7 luni). Elena şi-a refăcut şi ea viaţa alături de Cătălin Tomată, pe care l-a făcut tătic de fată la începutul lunii iunie. 

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1