Syda, fostul soț al Elenei Băsescu, s-a căsătorit cu iubita turcoaică! Vor petrece într-un decor de vis, pe malul Bosforului

semnatura-la-primarie-deschidere.jpg

semnatura la primarie
Syda și Sheila s-au căsătorit după un an de relație
Sursă foto: Instagram

Miercuri, 30 septembrie, nu a fost o zi oarecare pentru Bogdan Ionescu, fostul soț al Elenei Băsescu. Sfârșitul toamnei a adus un nou început pentru Syda, căci a spus un "DA" hotărât în fața ofițerului stării civile. Cea care i-a devenit soție este o brunetă superbă de origine turcă, pe nume Sheila Giafer.

Cea care a reușit să îl cumințească pe Bogdan Ionescu este o Sheila Giafer, supranumită și regina imoniliarelor. Cu o experiență de peste 15 ani în imobiliare, Sheila este fosta directoare de marketing și comunicare a companiei de consultanță imobiliară The Advisers/Knight Frank și a fost numită în 2012 director comercial al proiectului de birouri Green Gate din Capitală.

invitati-cununie-poza-buna.jpg

invitati cununie
Prietenii apropiați le-au fost alături Sheilei și lui Bogdan în ziua în care au spus "da"
Sursă foto: Instagram

Deși sunt împreună de aproximativ un an, Bogdan este convins că Sheila este femeia alături de care dorește să își petreacă restul vieții, așadar nu a ezitat să se pregătească din nou de nuntă. Cununia civilă a avut loc miercuri, 30 septembrie, în prezența unui număr redus de persoane, din cauza restricțiilor impuse de pandemie. Cei doi îndrăgostiți au radiat de fericire și au oferit scurte declarații la finalul cununiei. „Este cel mai frumos eveniment din viața noastră de cuplu", a declarat afacerista, vizibil emoționată. 

bogdan-ionescu1.jpg

bogdan ionescu
Bogdan Ionescu și Sheila Giafer au devenit soț și soție miercuri, 30 septembrie
Sursă foto: Arhivă personală

Bogdan și Sheila se pregătesc acum de nunta care va avea loc în țara natală a miresei, Turcia. Evenimentul se va sesfășura în unul dintre cele mai exclusiviste locuri din Instanbul, Cirigan Palace Kempinski, un superb palat de pe malul Bosforului, unde un apartament de lux are prețul de 3.500 de euro/noapte.

bucget-si-sampanie.jpg

buchet de flori si sampanie
Sursă foto: Instagram

Și chiar dacă nunta nu va avea loc în România, preparatele tradițional românești nu vor lipsi din meniu. Invitații se vor putea delecta atât cu mâncăruri turcești, cât și românești, informează Antena Stars.

Loading...
 
 

Citește și