Susținători-surpriză din culise pentru Roxana Ionescu la „Uite cine dansează”

uite_cine_danseaza_10.jpg

uite cine danseaza
Roxana Ionescu face echipă cu coregraful Andrei Mangra
foto: Pro TV

Roxana Ionescu este cea mai nouă vedetă intrată în ringul de dans de la „Uite cine dansează”, în locul Ronei Hartner. Mama Natură nu este la prima participare la o emisiune de acest fel, iar Click! îţi spune cine a susţinut-o din culise.

După mai multe speculaţii, luni seara, în locul Ronei Hartner a intrat în ringul emisiunii „Uite cine dansează” Roxana Ionescu (31 de ani), cunoscută drept Mamă Natură, datorită bustului ei natural impresionant.

Nu e prima oară când Roxana Ionescu apare ca soluție salvatoare după accidentarea unui concurent titular. În timpul sezonului al 13-lea al show-ului ”Dansez pentru tine”, vedeta a înlocuit-o pe actrița Monica Davidescu, accidentată grav în timpul repetițiilor. Mișcarea fost cu noroc pentru partenerul de dans al celor două, George Boghian, care a câștigat premiul cel mare, în valoare de 60.000 de euro.

Dansatoare pasionată și concurentă redutabilă, Roxana nu era la prima experiență la ”Dansez pentru tine”. În sezonul 11, Mama Natură a concurat împreună cu Ștefan Rebeja.

Luni seară, la prima ei evoluție la ”Uite cine dansează”, Roxana a fost susținută din culise de părinții ei.

roxana_ionescu_parinti.jpg

roxana ionescu
Roxana Ionescu, alături de părinții ei, într-o pauză de la ”Uite cine dansează”
foto: Gheorghe Chelu

 

Cum a devenit vedetă?

Roxana Ionescu s-a născut pe 22 aprilie 1985, în Bucureşti. În liceu a cucerit titlul de „Miss Boboc”. A făcut parte din corpul de balet al emisiunii „Ciao Darwin“, prezentată de Dan Negru la Antena 1. Porecla de „Mama Natură” a fost primită în cadrul acestei emisiuni. Roxana a apărut în Playboy în anul 2004, apoi a prezentat emisiunea „Tablou de nuntă“ la Antena 1, a fost coprezentatoarea emisiunii „Vreau să fiu mare... vedetă“ la Antena1 şi a mai participat la show-uri precum “Splash! Vedete la apă”, “Poftiţi pe la noi”, “Ferma Vedetelor” sau “Dansez pentru tine”.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1