Sus, pe tocuri! Marina Voica ne dă lecţii de dans la 83 de ani

13_marina-voica.jpg

Cântăreaţa este ca un titirez pe scenă

Celebra interpretă a piesei ”Și afară, plouă, plouă” a fost invitată zilele trecute la un post tv, unde a cântat și a dansat ca o adolescentă. La 83 de ani, Marina Voica ne-a făcut o demonstrație de dans latino și nu oricum, ci pe tocuri de opt centimetri.

Ea a menționat adesea că, înainte de fiecare recital, dansează prin casă în pantofi, pentru a-și obișnui picioarele.  Artista are și o talie de invidiat, însă nu fără eforturi, căci se ține departe de prăjeli și de dulciuri: ”Îmi plac ciorbițele, cel mai mult”, a spus Marina. Cântăreața susține că are tot 48 de kilograme, ca la debutul muzical, și că nu se vopsește niciodată. Și-ar fi dorit, ce-i drept, să scape de ridurile de expresie, încă se teme de ac, iar o anestezie total nu este recomandată la vârsta ei.

Marina Voica are spectacole și în discoteci, ea având fani și în rândul tinerilor. Vedeta locuiește la Breaza, de peste zece ani, renunțând la București: ”Nu este ușor, trebuie făcut curat în grădină, mai angajez pe cineva să mă ajute. Nu mi-a plăcut niciodată să gătesc, dar, cu timpul, am învățat să gătesc, una, alta”, a mai adăugat cântăreața.

Loading...

Citește și

  • marina voica

    Incredibil, dar adevărat! În tinerețe, Marina Voica (83 ani) a filmat goală pentru o peliculă românească. Artista a avut peripeții incredibile. A fugit de două de pe platoul de filmare, iar regizorul Mircea Săucan a venit cu Miliția după ea, ca să o aducă înapoi. Pelicula a fost interzisă în comunism. Toate aceste dezvăluiri au fost făcute de celebra solistă luni, 23 septembrie, la emisiunea ”Acasă la Electrecord”, de la Etno TV.

  • marina voica

    Interpreta hit-ului ”Și afară plouă, plouă” are o energie de invidiat chiar și acum, la 81 de ani. Pe scenă face adevărate show-uri, iar acasă e ca un titirez, pentru că adoră curățenia. Marina Voica ne-a vorbit despre secretele siluetei de viespe, despre căsuța ei din Breaza, dar și despre noile spectacole.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1