Survivor 2021. Irisha, propusă spre eliminare de Faimoși: “Mă așteptam, nu sunt șocată”

Irisha.jpg

Irisha survivor 2021
Irisha, nominalizată spre eliminare pentru a doua oară
Foto: Kanal D

Prima imunitate a săptămânii a fost câștigată de Războinici, așa că Faimoșii s-au văzut nevoiți să nominalizeze un membru al echipei lor pentru eliminarea de duminică, 9 mai.

După ce săptămâna trecută, Războinicii au pierdut ambele meciuri de imunitate, iar Sindy a plecat acasă, măcar pentru o zi au putut respira ușurați și au avut un Consiliu liniștit, la care doar au asistat la contrele Faimoșilor.

Faimosii.jpg

Faimosii survivor 2021
Faimoșii au oierdut jocul de imunitate și au fost nevoiți să nominalizeze un coleg spre eliminare
Foto: KanalD

Controversele nu au dispărut în tabăra vedetelor. Culiță a intrat în vizorul câtorva colegi, iar Zanni a mărturisit că a fost cel care i-a furat mâncarea Elenei Marin, acum trei luni.

În urma opțiunilor exprimate de toți cei celor 10 Faimoși, cea care a primit cele mai multe voturi a fost Irisha. Nu a intrat de prea mult timp în competiție și deja Irisha este nominalizată spre eliminare pentru a doua oară.

Irisha, nominalizată spre eliminare

"Mă așteptam, nu sunt șocată, sunt chiar ok. Încep să mă obișnuiesc, e pentru a doua oară. Sper să mă salveze publicul. Dacă plec, o să mă uit de pe canapea și o să le zic: hahaha, fraierilor, nu mai are cine să aducă puncte. Am zis asta sub formă de glumă", a spus Irisha în momentul în care a auzit că este în pericol de eliminare.

Loading...