Survivor 2021. De ce nu poate veni Amna în țară, după eliminare: "Organismul meu nu poate suporta..."

amna_consiliu_eliminare-survivor-romania-2021.jpg

Amna, eliminată de la Survivor România 2021
foto: Kanal D

Interpreta hitului "Cine pe cine" a plecat încrezătoare în Republica Dominicană, la "Survivor România", reality-showul de la Kanal D, însă a fost prima Faimoasă eliminată din concurs. Din cauză că nu este o sportivă desăvârșită, a problemelor de adaptare și a celor de sănătate, a dorului de casă, Amna nu a făcut față probelor sportive. Cu toate acestea, ea nu se poate întoarce în România.

Andreea Cristina Frunzăreanu sau Amna (36 de ani), așa cum este cunoscută în showbiz-ul autohton, a făcut parte din echipa Faimoșilor de la "Survivor - România", însă nu este chiar o sportivă înnăscută. I-a fost frică să se arunce în apă, pe motiv că este mică de înălțime, că nu știe să înoate și a avut probleme de sănătate, ajungând la spital. De aceea, la primul consiliu de eliminare și-a rugat colegii să o nominalizeze pentru eliminare, pentru a se întoarce la fiul ei, David Cristian. Ceea ce s-a și întâmplat duminica trecută, fiind eliminată, însă iată că vedeta nu a putut încă să se întoarcă în România, din Republica Dominicană. Solista a apărut în câteva insta-story-uri pe pagina sa de Instagram și a povestit ce s-a întâmplat și de ce nu se poate întoarce momentan în țară. În plus, a postat și o imagine cu vânătăile de pe mână.  

picior-amna.jpg

Amna, plină de vânătăi după Survivor România
foto: Instagram

"Starea mea de sănătate nu a fost ok. Am ieșit din spital. Nu plec încă spre țară, sunt sub un tratament și nu am voie să zbor atâtea ore. Organismul meu nu poate suporta în momentul de față atâtea ore de zbor. Această este decizia doctorilor. Voi mai sta câteva zile până când mă voi pune pe picioare suficient de mult pentru a face această călătorie înspre țară și să mă întorc la familia mea, de care îmi este foarte foarte dor", a povestit Amna într-un instastory. Solista le-a mulțumit celor din echipa reality-showului "Survivor" pentru ajutor și pentru că i-a fost alături în această perioadă, care a fost foarte grea pentru ea.

Citește și:

EXCLUSIV Câți bani iau pe săptămână vedetele de la «Survivor». Topul celor mai bine plătiți "Faimoși'

Amna, despre motivele care i-au distrus căsnicia: «Este un mare zbucium în mine»

Survivor 2021. Amna, eliminată din competiție: „Colegii mei nu mai sunt colegi!” A plecat acasă și un Războinic

INTERVIU Secretele lui Daniel Pavel, prezentator Survivor, fost ofițer de marină. De ce trăiește în Austria și cui duce dorul de acasă

Survivor 2021. Simona Hapciuc, dezvăluiri dureroase despre tatăl copilului: "Mi-a dat de ales: fie avortez, fie pleacă"

Survivor România 2021. Lista "Faimoșilor" e completă. Care sunt ultimele 3 vedete anunțate

Cine este Roxana Ghiță de la Survivor România 2021. A devenit rapid Războinica preferată a celor de acasă

Survivor 2021. Amna, din culisele perfide ale muzicii: "La 26 de ani toată lumea din industrie îmi zicea că sunt bătrână"

Survivor România 2021. Amna, Majda şi Simona Hapciuc, sexy-mamele din echipa Faimoșilor, luptă pentru copiii lor

Survivor România 2021. Lista "Faimoșilor" e completă. Care sunt ultimele 3 vedete anunțate

Loading...
 
 

Citește și