Survivor 2021. Războinicii au plâns la auzul mesajelor de la cei dragi. Ce semnifică declarația primită de Starlin

razboinicii-survivor.png

Războinicii au câștigat jocul de comunicare
foto: Instagram

Rivalitatea dintre concurenți a atins cote exasperante duminică seara, căci miza probei sportive a fost uriașă: mesaje audio de la cei de acasă. Fericiții câștigători au fost însă Războinicii, iar bucuria de care au avut parte a fost maximă.

A fost egalitate, 5 la 5, însă de la jumătatea jocului norocul a fost de partea Războinicilor. Aceștia și-au adjudecat victoria la jocul pentru comunicare, așa că au avut privilegiul să se bucure de mesajele audio trimise de acasă de iubiți, iubite, soți, soții sau alte persoane dragi.

Războinicii au primit muzică, fructe, dulciuri și mesaje de acasă

Ca de fiecare dată, și la acest joc de comunicare s-a lăsat cu lacrimi și emoții. Retrași pe o terasă, unde au savurat fructe și dulciuri, Războinicii s-au bucurat ca niște copii atunci când au primit o tabletă pentru a asculta muzică. Mellina și Starlin au dansat și au făcut un super spectacol. În cele din urmă, toată lumea a fost în picioare și locul s-a transformat în discotecă. Însă emoțiile au pus din nou stăpânire pe ei în momentul în care au început să dea "play" mesajelor de acasă.

starlin-survivor-sotie.jpg

Starlin și frumoasa lui soție
foto: Instagram

Starlin, mesaj superb din partea soției

Starlin Medina (37 de ani), unul dintre cei mai puternici Războinici, s-a topit la auzul vocii soției sale, care i-a transmis un mesaj plin de dragoste, dar și plin de subînțelesuri: "Luptă până la capăt să-ți îndeplinești acest vis, Survivor. Te amo hasta el bajo de un puente, te iubesc din tot sufletul! (n.r. Te iubesc și dacă am locui sub un pod)”. Cu alte cuvinte, "împreună la bine și la greu, dar mai ales la greu". Starlin Medina este căsătorit cu o româncă și au împreună o fetiță superbă, în vârstă de 5 ani.

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1