SURVIVOR 2021 Ana Porgras: "Nu sunt iubita lui Zanni, dar îl aștept la mine acasă”. Ce spune Faimoasa despre Jador

ana-porgras-2.jpeg

foto: instagram

Eliminarea Anei Porgras (27 de ani) din competiția „Survivor România” a șocat o țară întreagă. Peste 100.000 de persoane au semnat o petiție online, prin care au cerut Kanal D să o readucă pe Ana Porgras în competiție. Campioana a revenit în țară și a făcut dezvăluiri la prima ei apariție live, după eliminarea din junglă.

Ana a fost de departe una dintre cele mai competitive și mai iubite concurente. Ea nu s-a remarcat prin show, mai exact prin conflicte și victimizări la „Survivor România”, ci mai mult prin prisma rezultatelor sale sportive. „Am fost exact cum a fost toată România! Nu mi-a venit să cred! Când a zis domnul Dan: <Ana>, eu am zis <nu cred asta, e o glumiță>! Eram șocată! Adusesem trei puncte pe cel mai greu traseu din Survior, era epuizant, ajungeam la final fără pic de forță. Lumea a văzut cât de mult suflet am pus eu, cât de mult mi-am dorit să câștigăm. În a doua parte a zilei, când eram pe barcă, mă uitam la resorturi și am zis: <cred că va ultima oară când le văd!> Am avut o presimțire că ies, așa din nimic!”, a povestit Faimoasa, la emisiunea „Teo Show”, de la Kanal D.

 • foto: instagram
 • foto: instagram
 • foto: instagram
 • foto: instagram
 • foto: instagram
 • foto: instagram
 • foto: instagram
 • foto: instagram
 • foto: instagram
 • foto: instagram
 • Maximize

1/10

Jador a fost cel care a propus-o pe Ana spre eliminare și nu i-a venit nici lui să creadă atunci când Ana a părăsit competiția. „Nu cred că a vrut nici el să mă scoată! Cu toate că spunea uneori că nu sunt atât de bună ca Elena. Nu cred că s-a gândit o secundă că eu pot să plec acasă, a fost și e șocat. Pentru el a fost momentul în care al doilea concurent iese pe mâna lui din competiție. A fost sentimentul de vinovăție. Am văzut valul de reacții pe care l-am avut când am ajuns acasă. Eu, când am ieșit din competiție, cred că am dormit cinci ore cu totul. În rest am stat doar pe rețele să văd ce zice lumea. Aș fi vrut să mă reîntorc și la Survior! Această experiență mi-a schimbat viața”, a mai spus Faimoasa.

Ana Porgras: "Zanni are nevoie de afecțiune ca să ofere bunătate și afecțiune"

Între Ana Porgras și Zanni s-a legat o relație deosebită, motiv pentru care mulți au speculat, chiar și Jador, că între cei doi s-ar fi legat o relație romantică. „Eu am fost lângă el necondiționat, când a greșit. L-am susținut în tot ce făcea. M-am certat cu el după ce a avut scandalul cu Elena. I-am spus să vorbească frumos și chiar am văzut la el o schimbare. Eu am văzut în Zanni sufletul lui, are nevoie de afecțiune ca să ofere bunătate și afecțiune. Când am zis că vreau să plec acasă, el a venit la mine și a zis: nu te prosti! Nu suntem iubiți, avem o conexiune peste asta! Suntem prieteni foarte buni. Știu că el se gândește la mine tot timpul. Dacă vrea să se mute la mine la Brașov, când vine de acolo, eu îl aștept la mine acasă!”, a mai spus Ana. Pusă să-l caracterizeze pe Jador, Ana l-a catalogat drept „suflet bun, dar îl strică gura”. Nici la adresa Simonei Hapciuc, Ana nu a avut cuvinte de laudă. „Nu mi-a plăcut că nu și-a luat la revedere la noi. A fost nedreaptă!”, a mai declarat faimoasa.

mellina-survivor1.jpg

Mellina a făcut un live pe Instagram din camera de hotel, "din civilizație"
foto: Instagram

Mellina: ”Am simțit că voi ieși din competiție”

Războinica Mellina (34 de ani) a ieșit și ea, duminică seară, din competiția „Survivor România” și a vorbit în premieră, prin Skype, despre experiența ei din Republica Dominicană. „Încerc să diger tot ceea ce se întâmplă! După trei luni de zile de izolare, de dor de casă, de familie, nu-mi dau seama de nimic. Nu mai puteam să stau pe insulă, am stat cu hainele ude atâta timp. În ultimele săptămâni simțeam că nu mă mai conectez cu nimeni. Doar cu Sindy mă mai contectam, omul care inițial a crezut că sunt un om rău. E un exemplu pentru mine, îmi pare rău că am lăsat-o acolo. Ei îi scădea glicemia, avea nevoie de dulciuri. Am simțit că voi ieși din competiție. La Ana în schimb nu, ne-am luat toți un mare șoc. Eu una nu mai puteam să mai mănânc crabi și mi s-a rupt și cana. Am făcut tot ce se putea face în junglă. Nu mai vreau să văd cocos în viața mea!”, a declarat Mellina.

Citește și:

Ana Porgras, eliminare nedreaptă la Survivor 2021: "M-ați luat prin surprindere". Zanni a plâns în hohote, Jador a pus capul în pământ

SURVIVOR 2021. 10 poze sexy cu Ana Porgras. Transformarea șocantă a fostei gimnaste

 

Loading...