Surprize la «Chefi la cuțite». Carmen Fit, Ruxi Opulență și Gina Felea, printre personajele noului sezon

img_3750.jpg

Noua sezon Chefi la cuțite este plin de surprize

Luni, 7 septembrie, de la 20.30, Antena 1 dă startul unui nou sezon Chefi la Cuțite. Chef Florin Dumitrescu, Chef Sorin Bontea și Chef Cătălin Scărlătescu se întorc pentru a juriza cele mai spectaculoase sau cele mai ciudate farfurii care le vor fi servite pe bandă.

De luni până miercuri, aceștia vor cunoaște povești una și una și vor fi luați prin surprindere nu doar de preparate, ci și de concurenți.

img_3368.jpg

Ruxi Opulență vine la Chefi la cuțite să-și arate talentul culinar

Sezonul acesta la bancul de lucru de la Chefi la Cuțite își vor demonstra talentele culinare în încercarea de a-i impresiona pe cei trei chefi Carmen Fit, celebra antrenoare a vedetelor, Ruxi Opulenta, cunoscută în mediul on-line pentru parodiile savuroase în ceea ce privește un stil de viață plin de fast, Gina Felea, personajul făcut celebru de actrița Anca Diniciu, Bella Santiago, câstigătoarea ultimului sezon X-Factor, George Soare, unul dintre cei mai cunoscuți hair-styliști din show-bizz-ul românesc, actorul Sali Levent sau Cătălin Cazacu, cel care va stabili și o premieră în cadrul show-ului.

img_3378.jpg

Carmen Fit îi surprinde pe jurații de la Chefi la cuțite

Cel mai așteptat cooking-show al momentului revine la Antena 1 luni, 7 septembrie, de la ora 20.30. Al optulea sezon se va servi în porții generoase, de luni până miercuri, după Observator.

img_3965.jpg

Anca Dinicu o va impersona pe Gina Felea în cadrul unei ediții de la Chefi la Cuțite
Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1