Surpriză pe litoral! Actriţa din Baywatch, faţă în faţă cu fanii din România

1989-erika-eleniak.jpg

Actriţa Erika Eleniak va sosi joi la Bucureşti şi va fi răsfăţată la un hotel de cinci stele

Actriţa americană Erika Eleniak, cunoscută datorită rolurilor din Baywatch şi E.T., dar şi apariţiilor de pe coperta Playboy, se află de câteva zile în România. Ea a jurizat un concurs de frumuseţe, cu acelaşi nume ca şi serialul tv. Vedeta s-a gândit să le acorde câteva clipe fanilor din România şi a stabilit o întâlnire cu ei.

Ea va avea o singură sesiune de autografe, ce este programată sâmbătă seară, la restaurantul Fattoria din Mamaia. Acolo, Erika va fi prezentă pentru un dinner show și cu această ocazie va participa și la o sesiune de poze și autografe. În cadrul show-ului va avea loc și un super recital live Robert Cristian Nicolae (Vocea României), dar și o prezentare de modă.

erika_2.jpg

Erika Eleniak
foto: Sever Gheorghe

Scopul acestor două evenimente este ca fanii să aibă posibilitatea de a face cunoştinţă cu vedeta şi să poată interacţiona cu ea. Este un concept pe care îl lansăm în premieră în România, iar astfel de petreceri vor avea loc la fiecare două luni în ţara noastră”, a declarat Flavia Covaciu, cea care s-a ocupat de aducerea vedetei americane în România.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1