Surpriză la «Ultimul Trib»! Câştigătorul marelui premiu de 100.000 de euro e gimnast

mircea_zamfir.jpg

mircea zamfir
Câştigătorul emisiunii face parte din echipa roşie
Foto: Facebook

Primul sezon al emisiunii-concurs "Ultimul Trib", filmat în Madagascar şi difuzat de Antena1, se apropie de final, iar Click! a aflat cine a pus mâna pe marele premiu în valoare de 100.000 de euro. Cele trei echipe care au intrat în joc, una de vedete, una de sportivi și una compusă din oameni obișnuiți, şi-au testat limitele săptămâni întregi în insula africană, câştigătorul fiind o surpiză pentru toată lumea.

Emisiunea «Ultimul trib» de la Antena 1 se apropie de faza finală. După trei luni în care cei 21 de concurenţii din cele trei echipe şi-au ţinut fanii cu sufletul la gură, a venit momentul să facem cunoştinţă cu el care a reuşit să fie desemnat câştigătorul primului sezon, iar Click! îţi spune în exclusivitate cine este concurentul. Spre deosebire de "Exatlon", proiectul rival de la Kanal d unde Vladimir Drăghia a câştigat teren în faţa lui Ionuţ Sugacevschi datorită popularităţii, la Antena 1 câştigătorul nu se învărte în cercurile mondene, ci face parte din echipa sportivilor. Click! a aflat că Mircea Zamfir (33 de ani), gimnast şi antrenor de aerobic din echipa roşie, este cel care a luat marele trofeu şi premiul cel mare, în valoare de 100.000 de euro.

Cine este Mircea Zamfir de la «Ultimul Trib»     

Mircea Zamfir a concurat alături de alţi şase sportivi în echipa Crocodililor. El are 33 de ani şi este un sportiv ale cărui rezultate au făcut ca imnul României să fie intonat la Campionatele Europene de gimnastică. Mircea lucrează ca instructor de aerobic și, în plus, face parte din trupa Aeros, unde este acrobat din anul 2017.

mircea.jpg

mircea zamfir ultimul trib
Mircea Zamfir este instructor de aerobic
Foto: arhivă personală

Visul său este să înființeze un ONG care să sprijine familiile nevoiașe, la fel ca cea din care el însuși a făcut parte. Nu este de mirare că Mircea Zamfir alături colegul lui de la Ultimul Trib, Daniel Chiriţă au organizat recent un eveniment dedicat copiilor cu probleme sociale. 

Care este regulamentul «Ultimul Trib»  

Potrivit regulilor, importate de la formatul internaţional "Nomads", în fiecare săptămână, concurenţii se vor lupta pentru ”Teritoriu”, iar în timp ce echipa câștigătoare va fi cazată într-un resort de lux și va fi răsfățată zilnic, echipa de pe locul doi va locui într-un sat alături de localnici, unde concurenților le vor fi trasate sarcini zilnice în schimbul cărora vor primi mâncare și un loc în care să doarmă.  În cele din urmă, cea de-a treia echipă va fi sancționată și va trăi întreaga săptămână într-un loc izolat, cu resurse minime.

La finalul celor șapte zile de încercări grele, doi concurenți vor fi nominalizați pentru „Eliminare” și se vor lupta pentru ca unul dintre ei să rămână în competiție.  În faza finală a show-ului ”Ultimul Trib”, ultimii opt concurenți se vor lupta între ei și doar unul dintre ei va fi desemnat câștigător. Un nou episod cu aventurile concurenţilor rămaşi în concurs va fi difuzat joi (6 decembrie) la Antena 1.  

 

Citeşte şi:

Soranei îi este dor de Ultimul trib: şi-a tras blană-leopard

Paula Chirilă, despre cele mai grele momente de la Ultimul Trib: «Mâncam și cartoane de foame»

 

Loading...

Citește și