Surpriză la concertul Direcţia 5! Marian Ionescu şi-a adus băieţelul pe scenă

23551276_1464656953653933_5919365623528058706_o.jpg

directia 5 concert baiat sala palatului
Marian Ionescu a urcat pe scenă cu micuţul Andrei
foto: Facebook Direcţia 5

A fost show aseară la Sala Palatului, unde trupa Direcţia 5 şi-a lansat albumul “Happy Day”. Mii de oameni au aplaudat şi au cântat la unison melodiile artiştilor preferaţi.

În timpul spectacolului, liderul trupei le-a făcut o surpriză spectatorilor şi l-a adus pe scenă pe fiul său, Andrei (1 an).

foto_1-35col-23cm.jpg

marian ionescu tatic copil octavia
Marian Ionescu pare un alt om de când şi-a pus pirostriile şi a devenit din nou tătic
Foto: Blitz

Marian Ionescu este un tătic mândru, iar înainte ca trupa să cânte piesa “Am ştiut”, artistul şi-a făcut apariţia cu Andrei în braţe. Vizibil emoţionat, chitaristul a încercat să-l convingă pe micuţ să scoată câteva sunete, însă fără succes. “Tati, spui ceva? Spune orice! Spune ceva pentru 1.000 de dolari”, a spus în glumă Marian Ionescu.

octavia_bebe_0.jpg

directia 5 concert baiat sala palatului
Micuțul Andrei îşi moşteneşte tatăl şi are o podoabă capilară de invidiat
foto: arhivă personală

 

Chiar dacă nu a spus nimic pe scenă, băieţelul şi-a făcut simţită prezenţa în timpului melodiei, tocmai din culise. Şi asta pentru că imediat ce a fost dus în backstage a început să urle din toţi rărunchii.

În tot acest timp, Alina Crişan a interpretat piesa “Am ştiut”, compusă şi dedicată de Marian Ionescu băieţelului pe care îl are cu Octavia Geamănu.

La spectacolul de la Sala Palatului a urcat pe scenă şi Adrian Sînă. Trupa şi cântăreţul au lansat recent şi videoclipul piesei “Să-i iert păcate”.

23632172_1464657230320572_6098376176237518507_o.jpg

directia 5 concert baiat sala palatului
Cristi Enache, Adi Sînă şi Alina Crişan au cântat piesa "Să-i iert păcate"
foto: Facebook Direcţia 5

 

Pe cel mai recent material discografic semnat Directia 5 se regăsesc 13 piese, printre care „Pulbere de stele“, „Te cunosc de undeva“, „Rogvaiv“ şi „Tu m-ai cucerit“, dar şi “Să-i iert păcate“.

Formată în prezent din Marian Ionescu, Cristi Enache, Nicu Damalan, Marius Keseri, Carmin Ionescu şi Alina Crişan, trupa Direcţia 5 s-a înfiinţat în anul 1991, iar un an mai târziu băieţii lansau primul album: „La vulturul de mare cu peştele în gheare“. A urmat apoi o lungă istorie muzicală, cu peste 20 de albume şi sute de piese lansate. De-a lungul timpului, Directia 5 a colaborat cu artişti precum Delia, Loredana Groza, Lidia Buble, Andreea Bănica şi Nicoleta Nucă.

Vezi aici ultimul clip lansat de Direcţia 5, în colaborare cu Adi Sînă

Loading...
 
 

Citește și

  • Cel mai amplu şi mai bun concert pe care Direcţia 5 l-a ţinut până acum va avea loc joi, 22 octombrie, la Sala Palatului din Bucureşti. Motivul este împlinirea a 19 ani de carieră.

  • Peste 4.500 de admiratori s-au strâns marţi seara la concertul trupei „Direcţia 5” de la Sala Palatului, ocazie cu care a fost lansat şi cel mai nou album intitulat „Electric Love Story”.

  • Fotoreporterii Click! l-au surprins, joi, în jurul prânzului, pe liderul formaţiei Direcţia 5, în timp ce-l aducea cu motorul pe fiul lui la un restaurant de pe Radu Beller, "French Backery".

  • marian ionescu tatic copil octavia

    Am trăit să o vedem şi pe asta! Până mai ieri, ultimul burlac veteran din showbiz şi idol al femeilor, Marian Ionescu (54 de ani) s-a transformat peste noapte în soţ model şi părinte grijuliu. Minunea a înfăptuit-o Octavia Geamănu (32 de ani), ştirista care l-a făcut tătic pe liderul trupei Direcţia 5, la sfârşitul lunii noiembrie.