Surpriză! Ea e nașa fiului lui Silviu Prigoană!

2-bd-2adfgdsfg.jpg

Honorius Prigoană și Corina au făcut cununia civilă în America, la Chicago

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

A îmbrăcat costumul de naş de 50 de ori, iar pe cel de ginere de şapte ori. Acum, lui Silviu Prigoană i-a venit rândul să îmbrace o altă haină de gală.

De data aceasta, pe cea de socru mare. Sâmbătă, fiul său cel mare, Honorius, se căsătoreşte religios cu Corina, iar naşă le va fi chiar Elena Udrea. 

Anul acesta a fost unul cu reuşite importante pe plan personal în familia Prigoană. În primăvară, Silviu (52 de ani) s-a căsătorit cu iubita sa, Mihaela Botezatu (37 de ani), iar la finalul lunii august i-a venit rândul băiatului său celui mare la însurătoare.

 

 

După nouă ani de relaţie, Honorius (29 de ani) s-a căsătorit civil, la o primărie din Chicago, cu logodnica sa, Corina Bode (28 de ani). Atât tatăl, cât şi fiul au fost extrem de discreţi cu aceste evenimente, însă Click! a intrat în posesia primei fotografii de la cununia civilă a juniorului. Extrem de eleganţi, proaspeţii însurăţei au realizat o şedinţă foto cu zgârie-nori în fundal. Corina a purtat o rochie roz fucsia şi pantofi Louboutin, iar Honorius un costum lejer, cămaşă bleumarin. De remarcat că ginerele s-a schimbat radical din punct de vedere fizic, fiind mult mai slab şi purtând barbă. 

Sâmbăta aceasta, Prigoană junior intră din nou în febra emoţiilor, pentru că acum îşi va duce soţia la altar şi-i va jura iubire veşnică. Nu peste Ocean, ci chiar în România. Pentru fiul său, Silviu Prigoană a organizat în detaliu nunta, într-un cadru de lux, cu meniu şi invitaţi pe măsură - adică, toate ingredientele care vor face ca acesta să fie evenimentul anului 2016 în România. 

2-bd-5adfgsdfg.jpg

Aici se vor distra cei 400 de invitați

Click! a aflat că Honorius şi Corina vor fi conduşi la altar chiar de Elena Udrea, o prietenă apropiată familiei Prigoană. Invitaţii vor chefui apoi la Stejarii Country Club, pe muzică bună, în special pe ritmurile formaţiei de suflet a mirilor, şi anume trupa Holograf. Pentru ca cei 400 de invitaţi să nu fie deranjaţi, Prigoană a cerut securitate maximă, iar oaspeţii pot pătrunde dincolo de barieră doar pe baza invitaţiei. Mai mult, mirii au dorit să nu menţioneze numele bisericii pe invitaţie.

Elena vine cu iubitul tinerel?

Dacă despre Elena se ştie cu certitudine că va fi naşa cuplului Honorius- Corina Prigoană, identitatea partenerului ei stă încă sub semnul întrebării. Surse din prejama celor doi spun că frumoasa blondă va cununa alături de iubitul ei, Adrian Alexandrov, cel în compania căruia şi-ar fi petrecut vara. Chiar dacă fosta politiciană a negat relaţia, o poză cu ea şi chipeşul brunet o dă de gol. El are 31 de ani şi a lucrat ca manechin de la vârsta de 18 ani, colaborând cu mărci de renume din lumea modei. În prezent, Adrian lucrează ca broker imobiliar în zona de nord, considerată zonă de lux a Capitalei.

Click! spune

Afaceristul Silviu Prigoană are o familie numeroasă: patru copii din două căsnicii şi încă trei, vitregi, din căsătoria cu Mihaela Botezatu. Astfel, din prima căsnicie, are doi băieţi, pe Honorius (29 de ani) şi pe Silvius (25 de ani), şi încă doi din cea cu vedeta Adriana Bahmuţeanu, Maximus (8 ani) şi Eduard Gabriel (6 ani). 

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Citește și

  • Bucurie mare în familia lui Silviu Prigoană. Pentru prima dată, afaceristul va fi socru mare, căci fiul său cel mare se însoară weekendul viitor. Honorius a ales să-şi unească destinul cu fata pe care o iubeşte de nouă ani. Cununia civilă va avea loc în America, acolo unde locuiesc părinţii fetei.

  • La 52 de ani, Silviu Prigoană a tras lozul cel mare odată cu cea de-a 7-a însurătoare, care a avut loc pe 8 martie anul acesta. Proaspăta lui soţie, de care e îndrăgostit peste urechi, arată mai degrabă a fotomodel, căci la 37 de ani şi după trei naşteri, Mihaela Botezatu are măsuri ideale, 90-60-90. Blonda ne-a spus secretele ei.

  • Elena Udrea a anunțat că renunță să mai candideze pentru un loc în Parlamentul României, dar nu este pregătită să renunțe și la atenția alegătorilor. Drept urmare, politicianul are o activitatea foarte intensă pe rețelele de socializare. Intensă și controversată. Ultima ispravă, o imagine cu spatele gol, ”tatuat” cu un mesaj-îndemn.

  • Cum îi stă bine unei blonde sexy la mare, când merge în club? Din peisaj nu trebuie să lipsească maieul strălucitor, spatele gol, fustiţa de piele şi meşe în păr. Fostul ministru Elena Udrea le-a ales pe toate, aşa că a făcut furori în viaţa de noapte a staţiunii Mamaia. La fel cum, ziua, pe plajă, temutul Nuţu Cămătaru a atras ca un magnet toate privirile.

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5