Surpriză de proporţii la „Te cunosc de undeva”!

main.jpg

te cunosc de undeva turcasiu
Un nume sonor din showbiz-ul românesc va participa în noul sezon al show-ului
Foto: Arhiva personală

Cel de-al nouălea sezon al emisiunii „Te cunosc de undeva”, care va fi filmat la sfârșitul lui ianuarie, aduce cu el o mulţime de noutăţi şi nume noi din showbiz-ul românesc. Cea mai mare surpriză este un nume conscarat, o cântăreaţă şi actriţă din vechea generaţie, care va ţine în faţa micilor ecrane telespectatori de toate vârstele.

Este vorba despre Anca Ţurcaşiu (45 de ani), cântăreaţă,  actriţă şi prezentatoare de televiziune a mai multor proiecte de succes, care a încântat generaţii întregi de fani cu muzica sa.

anca_turcasiu_-_foto_pro_tv.jpg

anca turcasiu
Anca Țurcașiu va ține în fața micilor mai multe generaţii de telespectatori
Foto: ProTv

 

Ţurcaşiu a jucat în câteva filme, printre care „Miss Litoral” şi „A doua cădere a Constantinopolului”, „Ho Ho Ho, o loterie de familie”, „Mamaia”, dar şi în serialul „La Bloc”. Anca Țurcașiu a prezentat diverse emisiuni de televiziune şi a participat, în 2006, la  „Dansez pentru tine”, de la Pro TV. Anul acesta a fost cooptată în echipa show-ului „Te cunosc de undeva”, difuzat pe Antena 1. 

De la „Vocea României” şi „X Factor” la „Te cunosc de undeva”

nicoleta_nuca.jpg

nicoleta nuca
Nicoleta Nucă va fi una dintre concurentele de la „Te cunosc de undeva”
Foto: Arhiva personală

 

Printre viitorii colegi ai Ancăi Ţurcaşiu se numără şi câţiva dintre foştii concurenţi tineri de la enmisiunile de talente de la „X Factor” şi „Vocea României”. Nicoleta Nucă (21 de ani), cea care a participat în 2014 la show-ul de voci al Antenei 1 se va „duela” la „Te cunosc de undeva”, cu Feli Donose (28 de ani) şi Liviu Teodorescu (23 de ani), foşti concurenţi de la „Vocea României”, show transmis de Pro TV.        

 

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1