Surpriză de Mărțișor! Gipsy Kings cântă la Berăria H

gipsy_kings-concert-romania-berariah.jpg

Gipsy Kings va concerta, în România, pe 1 și 2 martie
Gipsy Kings va concerta, în România, pe 1 și 2 martie

Celebra formație Gipsy Kings, cu legendarul Paco Baliardo, revine în România. Ea va concerta, în premieră, la Sala Polivalentă din Iași, pe1 martie, și la Berăria H, în București, pe 2 martie.

Fetelor, e timpul să vă distrați! Luați-vă fustele lungi pe voi și haideți la dans. Ritmuri de flamenco vor răsuna pe 1 martie la Sala Polivalentă, din Iași, acolo unde va concerta Gipsy Kings, celebra trupă recunoscută la nivel mondial pentru  hit-uri precum: „Djobi, Djoba”, „Bamboleo“, ”Volare” sau ”Escucha me”.

Concertul începe la ora 20.30, iar biletele costă între 129-219 lei.

Pe 2 martie, celebrii francezi vin la București, la Berăria H, unde vor face un show de neuitat, de la ora  22.45. Intrarea costă 99 lei.

Biletele pentru ambele evenimente pot fi cumpărate online de pe bilete.ro și yellowtickets.ro, dar și fizic din magazinele InMedio și Germanos sau direct de la Berăria H.
Mai multe detalii despre concertele trupei Gipsy Kings în Iași și București găsiți pe pagina organizatorului: Buzz Events.

Ce trebuie să știi despre Gipsy Kings

Cu peste 18 milioane de albume vândute în toată lumea și cu un premiu Grammy câștigat în 2014, despre Gipsy Kings se poate spune că este cea mai importantă trupă de flamenco și salsa.

Muzicienii sunt din Arles şi Montpellier și cântă în limba spaniolă cu un accent de Andaluzia.

Deşi s-au născut în Franţa, părinţii lor au fost în mare parte gitanos, spanioli de etnie romă, care au fugit din Catalunia în timpul Războiului Civil din Spania, din 1930.

Ei sunt cunoscuţi pentru răspândirea în lumea întreagă a genului rumba catalană, o muzică pop bazată aproximativ pe muzica tradiţională flamenco.

Grupul s-a numit iniţial Los Reyes.

 

Loading...