Surpriză! Cum s-a reprofilat Corina Chiriac la 68 de ani! Toți fanii o felicită

corina_chiriac_01.jpg

corina chiriac
Corina Chiriac a fost și este un etalon al eleganței
Foto: arhiva personală

Îndrăgita Corina Chiriac a avut un an plin, fără concedii, căci emisiunea pe care o prezintă la Naţional TV, dar și lista lungă de concerte, au ținut-o în priză. Solista ne-a făcut bilanțul de final de an și ne-a dat și o veste surprinzătoare: s-a apucat de croitorie.

După un an de muncă, după nenumărate concerte, călătorii prin ţară şi pregătiri pentru emisiunea “Opriţi timpul”, de la Naţional TV, îndrăgita solistă începe anul 2018 cu o binemeritată vacanţă. “Vreau să fiu o lună de zile în vacanţă, să mă odihnesc, să mă relaxez la mine acasă, departe de nebunia din showbiz. Vreau să mă simt bine, pentru că de un an eu nu am mai avut vacanţă. Acum, că am terminat cu cântările de Revelion, vreau să pregătesc un album nou şi abia din februarie mă voi întoarce să stabilesc, cu echipa de la Naţional TV, ce urmează să facem. Am avut emsiuni în Ajun de Crăciun, de Revelion, şi am avut mare audienţă, ceea ce ne bucură foarte tare”, ne-a declarat Corina Chiriac (68 de ani). Solista, care este un etalon al eleganței, fiind invidiată în Epoca de Aur pentru ținutele ei sofisticate, ne-a făcut o mărturisire neașteptată: s-a apucat de design vestimentar.

dsc_0311.jpg

Corina Chiriac, tinute, design vestimentar, corina chiriac s-a apucat de croitorie, national tv, rochii Corina Chiriac
Aceasta e una dintre rochiile create de Corina. Solista a purtat-o în programul special de Crăciun, de la Național TV

“Trebuie să ştiţi că rochiile purtate de mine în  emisiune au fost creaţii proprii. Sunt create de mine şi cusute de o croitoreasă pricepută. Am făcut mai multe, am purtat de fiecare dată altele şi multe telespectatoare îmi scriu şi mă întreabă de unde le am. Şi le-am spus că-s făcute după ideile mele. Telespectatorii mei trebuie să mai ştie ceva foarte important. Sunt câteva luni de reluări ale emisiunii <Opriţi timpul>, pe Naţional TV. Pentru că mulţi îmi scriu că vor să vină în emisiune şi eu le explic că emisiunile sunt în reluare, sunt filmate deja”, ne-a mai povestit Corina Chiriac. Solista se pregăteşte conştiincios şi pentru următoarele spectacole pe care le va avea, căci vor urma o mulţime de proiecte speciale. “Se mai fac deplasări prin ţară, prin diferite oraşe, însă aceste spectacole nu se pot numi turnee, aşa cum se făceau altădată. Mă bucur că îmi pot ferici fanii cu piesele mele, că muzica mea nu a fost uitată”, a declarat Corina Chirac pentru Click!, care se va întoarce în primăvară, cu emisiunile live, la Naţional TV.

dsc_0272.jpg

Corina Chiriac, tinute, design vestimentar, corina chiriac s-a apucat de croitorie, national tv, rochii Corina Chiriac
Și această rochie, purtată la filmările pentru Revelion, este lucrată tot după ideile Corinei
Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1