Surpriza celor de la Holograf pentru fani. Două ore magice cu cele mai frumoase balade

holograf.jpg

Holograf, concert, Ziua indragostitilor
Holograf, una dintre emblemele muzicii rock din România
Foto: Petru Ivu

Dan Bittman şi coechipierii săi din trupa Holograf au o surpriză pentru cei publicul fidel. Rockerii au plănuit un spectacol special de Sfântul Valentin, anul viitor, şi le-au pregătit fanilor un cadou: bilete la preţ redus.

Trupa Holograf a hotărât, după mulţi ani, să organizeze la Sala Palatului, în 2018, un concert special de “Valentine’s Day”. Au trecut mulţi ani de când muzicienii n-au mai organizat nici un spectacol de Ziua Îndrăgostiţilor, aşa că s-au hotărât să revină la vechile obiceiuri. Astfel, Dan Bittman (55 de ani) şi ceilalţi componenţi ai formaţiei au anunţat spectacolul “Best Ballads", de Valentine's Day, la Sala Palatului.

Cel mai ieftin tichet – 54 de lei

De Moş Nicolae, membrii trupei s-au hotărât să pună în vânzare bilete la preţ redus pentru show-ul programat de Ziua îndrăgostiţilor. Biletele vor putea fi achiziţionate la un preţ special doar până pe 31 decembrie. Astfel, un tichet VIP costă 168 de lei, iar prețul pentru celelalte categorii de bilete variază între 54 şi 118 lei.

“Melodiile noastre, potrivite pentru Ziua îndrăgostiţilor”

„Concertele de Ziua îndrăgostiților au fost o tradiție pentru noi. Am renunțat la această tradiție pentru o perioadă, dar acum revenim la ea cu cea mai mare plăcere. Pentru că melodiile noastre se potrivesc cel mai bine acestei zile și definesc perfect dragostea. Va fi o seară cu cele mai bune balade de dragoste Holograf”, promite Dan Bittman.  Prin urmare, pe 14 februarie 2018, de la 20.00, îndrăgostiţii pot petrece două ore magice, pe ritmurile celebrelor balade “Sa nu-mi iei dragostea”, “Esti așa frumoasă” ori “Ţi-am dat un inel”. Tichetele pot fi cumpărate online pe www.iabilet.ro.

 

loading...

Citește și

  • Cu peste 25 de ani de relație și trei băieți minunați împreună, Dan Bittman și Liliana Ștefan au hotărât că este timpul să apară împreună la tv, ca un cuplu solid și fericit. Cei doi au vorbit pentru prima dată despre relația lor, despre copii și, mai ales, despre cel care are ultimul cuvânt de spus în casă. Și nu, nu este Dan.

  • Se ştie că Brad Pitt a lucrat în tinereţe la un fast food, costumat în pui de găină, însă şi noi avem exemple de vedete care au început de jos. Celebrul Dan Bittman, liderul trupei Holograf, compozitor şi om de televiziune, şi-a câştigat primii bani ca muncitor într-o blănărie. Nu la noi, ci în străinătate.