Surpriză la "Te cunosc de undeva". Cine va participa la noul sezon

1911065_901915276569620_8383839080347923709_o.png

Filmările pentru noul sezon "Te cunosc de undeva" au început deja
Foto: Arhiva personală
Citeste tot despre: 

Filmările pentru noul sezon al emisiunii "Te cunosc de undeva" au început deja, însă producătorii au mare grijă să nu se afle cine va participa la cea de-a zece ediţie. Însă surse Click! au dezvăluit că printre concurenţi se află şi un nume-surpriză.

Cel de-al zecelea sezon al emisiunii "Te cunosc de undeva", de la Antena 1, va aduce un concurent surpriză. Surse de pe platoul de filmare au declarat pentru Click! că Misha, soţia lui Connect-R, ar fi dus negocieri cu cei de la Antena 1 şi s-ar părea că au ajuns la o înţelegere, devreme ce va apărea în cadrul emisiunii, ale căror filmări au început deja. Misha a fost cooptată pentru show în ciuda faptului că postul din Băneasa şi soţul ei, Connect-R, au avut o despărţire cu scandal în 2014. 

După cinci sezonae ca jurat la „Next Star”, de la Antena 1, Connect-R a dispărut din peisaj. La sfârşitul lui 2014, el şi Lora, Maria Cârneci şi Vasile Muraru au fost înlocuiţi cu Alina Eremia, Dorian Popa şi CRBL. Solistul a fost foarte supărat şi nu şi-a mai reînoit contractul, după cum ne-a decalarat într-un interviu exclusiv pentru Click!

13179388_1334692779880462_1478546639843516655_n.jpg

Misha si Connect-R
Foto: Arhiva personală

„Este un subiect delicat şi îmi este greu să vorbesc despre acest lucru dupa 5 sezoane în care am făcut parte din juriul «Next Star». De aceea nici nu am răspuns întrebărilor din media pe acest subiect. Pentru că acolo s-a depus nu numai efort şi timp, dar au fost şi lacrimi şi mult suflet pentru că noi ne-am ataşat mult de echipa de producţie, de Dan Negru, Dana Mladin. Noi ca echipă, de-a lungul a cinci sezoane, am fost mai mult decât prieteni iar eu şi Pepe eram în familie. Consider că eu şi Lora ne-am făcut treaba cu deminitate şi am fost cu tot sufletul. E firesc ca o altă generaţie să vină din urmă, apreciez oamenii care înţeleg astfel de lucruri şi nu am nimic împotriva noilor juraţi. E urât ca pe un om pe care l-ai considerat din familia Antena 1 să nu-l aperi atunci când se scrie despre el că nu a colaborat bine cu tine din punct de vedere logistic, aşa cum s-a scris în presă. Că nu am fost prezent la toate apelurile lor. Din punctul meu de vedere asta a fost problemă. S-a scris că eu cu Lora nu am fost serioşi. După cinci sezoane, dintr-o dată nu am mai fost serioşi. Cei de la Antena 1 ar fi trebuit să aibă o pozitie fairplay faţă de noi şi să dea un comunicat în care să spună că nu e adevărat. Acest lucru m-a deranjat. Au mai fost şi motive strict de negocierea contractului”, spunea Connect-R.

Acum este însă clar că atât Connect-R, cât şi Antena 1 au îngropat securea şi au decis să facă un pas spre împăcare. 

Alina Puşcaş şi Andreea Bălan filmează însărcinate prima parte a show-ului

Alina Puşcaş, prezentatoarea emisiunii "Te cunosc de undeva" şi Andreea Bălan, jurata show-ului, au început deja filmările pentru acest show, mai ales că sunt însărcinate în şase luni amândouă. Acesta este şi motivul pentru care producătorii au decis să filmeze acum, pentru ca ele să poate să fie încă prezente în cadrul show-ului. S-ar părea că cele două şi ehipa vor filma aproape jumătate din emisiune şi apoi vor lua pauză, urmând să revină la emisiune după ce vor naşte.

Loading...