Superstiţie sau iz de ceartă? Gabriela Cristea a ascuns de socrii ei ziua naşterii copilului

Ieri, după ce toată lumea aflase de marea veste că fosta prezentatoare Gabriela Cristea a născut, ultimii la urechile cărora a ajuns această ştire au fost, culmea, chiar socrii ei.

"În momentul în care, azi, am aflat că Gabi a născut, imediat i-am sunat pe socrii ei la Braşov! Vestea că au devenit bunici i-a bucurat enorm, astfel că au decis pe loc sa vină la Bucureşti şi să îşi vadă nepoţica! Este o zi specială pentru toată lumea, iar fericirea a atins cote maxime, greu de exprimat în cuvinte", a povestit Paula Crăciunescu, "mama adoptivă" a Gabrielei Cristea pentru Wowbiz. Naşterea fetiţei a fost prin operaţie de cezariană, astfel că ziua marelui eveniment era cu siguranţă premeditată. Cu toate astea, socrii ei au aflat mai târziu de veste. 

Dincolo de toate astea, vdeta și soțul ei, cântărețul Tavi Clonda, nu-și mai încap în piele de bucurie și mândrie. Au fost atât de generoși încât au împărtășit cu admiratorii prima poză a Victoriei, la doar câteva ore de la naștere, semn că totul a decurs perfect. Gabriela a născut la o clinică privată din Capitală, iar soțul ei a fost tot timpul alături de ea.

Loading...