Sunt vegetariene, sexy şi fac sport şi în vacanţe

t16-7-vedete-2-col-turcasiu.jpg

Anca Ţurcaşiu şi soţul ei, Cristian Georgescu, vacanţă spectaculoasă în Argentina

Luna ianuarie e luna vacanţelor pentru toate vedetele. Nu face excepţie nici Anca Ţurcaşiu (47 de ani), care a plecat împreună cu soţul ei, medicul stomatolog Cristian Georgescu, la capătul lumii, în America de Sud.

Au vizitat Chile, apoi Argentina şi au ajuns şi în Ushuaia, cel mai sudic oraş al lumii.

Din toate locurile vizitate, solista ne ţine la curent cu fotografii pe Facebook, iar fanii îi admiră spiritul de aventură, dar şi fizicul de invidiat.

t26-7-vedete-2-col-turcasiu.jpg

Anca Ţurcaşiu şi soţul ei, Cristian Georgescu, vacanţă spectaculoasă în Argentina

 

Dar asta nu e de mirare. În anul 1990, Anca a adoptat stilul de viaţă vegetarian, iar meniul curat este dublat şi de o activitate intensă la sala de sport.

La fel de tonică este şi fosta ştiristă Dana Războiu (41 de ani), care a ales Zermatt, cantonul Valais, din Elveţia, pentru o vacanţă activă, la ski. Are 49 de kilograme după ce, în septembrie 2017 a decis să devină vegană.

t36-7-vedete-2-col-dana-raz.jpg

Dana Războiu a făcut sporturi de iarnă în Elveţia

 

“Mănânc şi cartofi prăjiţi, dar mai rar. Dimineaţa mănânc iaurt cu seminţe de chia, cu fructe. Sunt foarte sănătoase. Nu îmi calculez caloriile. La prânz mănânc supă cremă de broccoli, de mazăre, sunt foarte simplu de preparat. Seara mănânc legume, supe. Mănânc migdale, alune, au foarte multe proteine. Merg şi la sală”, a povestit Dana Războiu la Antena Stars.

 

Loading...

Citește și

  • Datorită dimensiunilor sale de fotomodel, la vârsta de 47 de ani, Anca Țurcașiu a urcat anul acesta de mai multe ori pe podiumul de modă. Cel mai recent s-a întâmplat chiar marți seara, cu ocazia “Atipic Gift”, un eveniment caritabil care a mobilizat 12 designeri pentru a ajuta o tânără cu dizabilități să-și facă o operație la genunchi.

  • dana razboiu silueta 41 de ani

    Deşi au trecut opt ani, de când fiul ei a fost diagnosticat cu o problemă la inimă, Dana Războiu nu a uitat nici acum, şi probabil că nu o va face niciodată, clipele de coşmar prin care a trecut. Fosta știristă de la TVR 1 a simțit că îi fuge pământul de sub picioare când a aflat că Marc, fiul ei și al afaceristului Bogdan Enoiu, a fost diagnosticat la numai șase luni de viață cu ”coarctație de aortă”, adică o malformație congenitală a inimii. Specialiștii din Austria l-au operat și micuțul a fost slavat, dar vedeta este supărată pe medicii români care nu au depistat la timp problema.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1