Sunt singure cuc de Sărbători

c112-13-vedetete-maria-2.jpg

Maria Constantin (31 de ani) are termen pe 19 decembrie în procesul de divorţ de Marcel Toader

Sărbătorile de Iarnă bat la uşă, iar vedetele se află în febra pregătirilor pentru petrecerile alături de cei dragi. Sunt însă şi câteva bombe sexy, printre care Maria Constantin, Laurette şi Cosmina Păsărin, care nu vor avea cu cine să se pupe, în Noaptea dintre Ani, sub vâscul prins de lustră. Cosmina pare resemnată cu ideea că va fi din nou singură, cu atât mai mult cu cât îl aşteaptă pe Făt-Frumos de mai bine de doi ani.

Cosmina Păsărin ne-a vorbit, zilele trecute, despre viaţa de burlăciţă: “Nu am un iubit, nu mai am o relaţie de doi ani. În momentul acesta sunt singură şi mă bucur mult de perioada asta. Nu îmi doresc să intru într-o relaţie doar de dragul de a fi cu cineva. Nu mă visez în rochie de mireasă, nici când eram mică nu mă visam la altar. Părinţii nu mă presează să mă mărit, să le fac un nepoţel, sunt foarte înţelegători. Mai ales că responsabilitatea pentru o viaţă este foarte mare, aşa că nu poţi face copii doar de dragul părinţilor, al prietenilor sau al societăţii”.

c212-13-vedetete-pasarin7.jpg

Cosmina Păsărin (35 de ani) este singură de doi ani

 

E bucuroasă însă că are agenda plină de Sărbătorile de Iarnă: “Lumea mă cheamă, prezint evenimente pentru corporatişti, dar şi mondene, urc pe scenă şi în calitate de model”.
În aceeaşi oală sunt încă două dive dâmboviţene. Este vorba despre Laurette Atindehou şi Maria Constantin. Laurette nu doar că va ­împodobi brăduţul singură, ci va avea parte şi de o perioadă stresantă din cauza soţului său, Ciprian Nistor, aflat în Penitenciarul Gherla.

Şi asta pentru că afaceristul o acuză de prostituţie şi a cerut divorţul la tribunal. Deşi mulatra abia aşteaptă să fie o femeie liberă, până când se va întâmpla acest lucru oficial ea va trebui să suporte şicanele bărbatului. Nici Maria Constantin nu este un caz mai fericit.

c312-13-vedetete-laurette.jpg

Laurette (34 de ani) se află în divorţ de Ciprian Nistor

 

Pe 19 decembrie ea va da pentru a doua oară cu subsemnatul la Judecătoria Sectorului 5, în procesul de divorţ cu Marcel Toader.

El vrea să o scoată vinovată de destrămarea căsniciei şi o acuză pe solista de muzică populară de infidelitate. Nici băieţelul ei nu-i este aproape, micuţul aflându-se la Târgu Jiu, cu primul ei soţ. 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1